inschrijven

Planner

Bleskensgraaf

Ben jij enthousiast en gemotiveerd en heb jij affiniteit met de transportwereld? Denk jij altijd twee stappen vooruit en ben jij een échte spin in het web? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Planner waar Wemmers Tanktransport in Bleskensgraaf naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als planner ben je met een team collega’s verantwoordelijk voor het bewaken van het planningsproces. Je stuurt dagelijks chauffeurs aan en hebt contact met klanten. Het informeren over de status van een transport is één van je belangrijkste taken. Vanwege het internationale karakter van Wemmers Tanktransport is het voor de functie van planner uitermate handig dat je kennis hebt van meerdere talen.

Wat kan je verwachten?
Wemmers Tanktransport biedt een interessante en afwisselende job. Als jij een echte teamspeler bent, zal jij je snel thuis voelen vanwege de collegialiteit en de informele sfeer. Daarnaast bieden ze je uiteraard ook een prima salaris en uitstekende secundaire voorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.  

De ideale kandidaat

  • Heb jij affiniteit met de transport?
  • Heb jij minimaal een middelbare opleiding afgerond?
  • Heb jij kennis van meerdere talen en beheers je tenminste Engels en Duits? (Frans is een pré)
  • Ben jij in staat en bereid om avond- en weekend telefoondiensten te draaien?
  • Ben jij enthousiast, gemotiveerd en stressbestendig? 

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe planner bij Wemmers Tanktransport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Wemmers Tanktransport verzorgt vanuit diverse landen met meer dan 250 trekkers, 350 opleggers en 300 vakmensen  het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn oliën en vetten, vruchtensappen, cacaoboter en massa, chocolade, glucose, wijn en likeuren. Kwaliteit, innovatieve dienstverlening en servicegerichtheid zijn de basisprincipes van deze onderneming. Wemmers Tanktransport heeft dan ook als doelstelling hun dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te houden.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van planner bij Wemmers Tanktransport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van planner of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie planner via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie planner? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van planner? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren