inschrijven

Tankoplegger Monteur

Bleskensgraaf

Ben jij een ervaren monteur met Technisch inzicht? En zie jij het als een uitdaging om samen met een klein team van leuke collega’s verantwoordelijk te zijn voor het onderhouden van een groot wagenpark? Wie weet ben jij de fulltime tankoplegger monteur waar Wemmers Tanktransport in Bleskensgraaf naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als tankoplegger monteur ga je werken op de werkplaats in Bleskensgraaf, waar de opleggers van Wemmers Tanktransport worden onderhouden. De werkzaamheden zijn het onderhouden, keuren, reviseren en repareren van remmen, verlichting, pomp installaties, schades en tankafsluiters en licht constructie- en laswerk.

Wat kan je verwachten?
Wemmers Tanktransport biedt een interessante en afwisselende job. Je komt te werken in een klein team van leuke collega’s die zich dagelijks met veel enthousiasme inzetten om het wagenpark van Wemmers Tanktransport zo goed mogelijk te onderhouden. Binnen Wemmers Tanktransport heerst er een collegiaal en informele sfeer. Verder bieden zij je uiteraard ook een prima salaris en uitstekende secundaire voorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.  

De ideale kandidaat

  • Ben jij een ervaren monteur met technisch inzicht?
  • Heb jij ervaring met het onderhouden van opleggers? (pré)
  • Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
  • Ben jij enthousiast, gemotiveerd en een echte teamplayer?

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en wellicht word jij de nieuwe tankoplegger monteur bij Wemmers Tanktransport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Wemmers Tanktransport verzorgt vanuit diverse landen met meer dan 250 trekkers, 350 opleggers en 300 vakmensen  het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn oliën en vetten, vruchtensappen, cacaoboter en massa, chocolade, glucose, wijn en likeuren. Kwaliteit, innovatieve dienstverlening en servicegerichtheid zijn de basisprincipes van deze onderneming. Wemmers tanktransport heeft dan ook als doelstelling hun dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te houden.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van tankoplegger monteur bij Wemmers Tanktransport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van tankoplegger monteur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie tankoplegger monteur via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie tankoplegger monteur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van tankoplegger monteur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren