inschrijven

Distributiechauffeur

Waddinxveen

Wil jij vooral nationaal rijden? En werken bij een transport bedrijf dat vooral de focus legt op de mens en goed materieel? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime distributiechauffeur waar Jan de Rijk in Waddinxveen naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Nationaal Chauffeur draag je zorg voor het vervoer van goederen van en naar klanten in de winkeldistributie volgens een planning. Je gaat aan de slag in een vierdaagse werkweek. We zoeken chauffeurs voor onze vestigingen in Swalmen, Volendam, Waddinxveen en Aalsmeer.

Wat kan je verwachten?
Een functie binnen een onderneming die zich sterk ontwikkelt in een zeer dynamische internationale omgeving. De bedrijfscultuur is informeel, pragmatisch en we opereren met modern materiaal. Een marktconform beloningspakket maakt dit aanbod compleet.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over Rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderspas?
  • Ben jij in het bezit van een ADR certificaat?
  • Beschik jij over goede contactuele vaardigheden?
  • Heb jij een flexibele werkhouding t.o.v. werkzaamheden- en tijden?
  • Woon jij in een straal van 25 km van de standplaats Waddinxveen?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe distributiechauffeur bij Jan de Rijk.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Jan de Rijk Logistics, gevestigd in Roosendaal Nederland, is een logistieke dienstverlener. Het bedrijf verzorgt internationaal transport, warehouse services, Benelux distributie en supply chain solutions. Jan de Rijk Logistics is onder andere actief in de air cargo, automotive, healthcare, retail, high tech en tobacco industrie. Jan de Rijk Logistics heeft 27 kantoren in 13 landen en meer dan 1200 werknemers in Europa.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime van chauffeur CE bij Jan de Rijk? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE  via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren