inschrijven

Chauffeur C

Schiedam

Wil jij werken bij een bedrijf waar de mens centraal staat? Jij niet als een nummer wordt behandeld? En kwaliteit van het materiaal hoog in het vaandel staat? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Tankcontainerchauffeur waar J.L. Mijnders transport in Melissant naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als tankcontainerchauffeur start jij je werkdag vanuit de standplaats Melissant waar je trekker met tankcontainer klaar staat. In de tankcontainer vervoer jij Chemicals & food producten richting de havens van Rotterdam en Antwerpen. Dit doe jij op een efficiënte manier, waarbij jij rekening houdt met zuinig rijden. Het laden en lossen van de tankwagens wordt verzorgd op de locatie. Na het lossen vervolg je jouw route naar de volgende klant. Aan het einde van de werkdag bestaat de mogelijkheid om de vrachtwagen mee naar huis te nemen.

Wat kan je verwachten?
J.L. Mijnders is ervan bewust dat de mens het verschil maakt. Je komt te werken in een mensgerichte en informele omgeving waar oog is voor ieders capaciteiten en kwaliteiten. J.L. Mijnders is een familiebedrijf met oog voor talent en J.L Mijnders vindt dat dit talent ook overeenkomstig mag worden beloond. Last but not least, staat kwaliteit en veiligheid bij J.L. Mijnders op de eerste plaats. Hiertoe  ontvangen haar werknemers periodiek ADR- opleidingen en ‘’Behaviour Based Safety’’ trainingen. De ervaring leert dat deze trainingen nu net het verschil maken tussen een gemiddelde chauffeur én een goede chauffeur.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over rijbewijs CE? En ben jij eventueel bereid om je ADR te halen?
  • Ben jij flexibel ingesteld en beschik jij over zeer goede rijvaardigheden én heb jij een zuinige rijstijl?
  • Heb jij meerdere jaren ervaring in het vervoer van tankcontainers?
  • Woon jij in de buurt van Rotterdam?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe functienaam bij bedrijfsnaam.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Mijnders transport is sinds 1938 specialist in transport. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief. De belangrijkste markten zijn de Benelux, Duitsland & Frankrijk. Met 105 trekkende eenheden, een aantal charters en eigen rijders behoort Mijnders tot de middelgrote transportbedrijven in Nederland. Kernactiviteit van de onderneming is het vervoer van  tankcontainers. De transporten worden uitgevoerd door geheel Europa. Specialiteit is het oneway verkeer tussen Rotterdam/Antwerpen en het Duitse Ruhrgebied. 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van tankcontainerchauffeur bij J.L. Mijnders transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de van chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren