inschrijven

Planner

Melissant

Ben jij iemand die goed het overzicht kan bewaren op hectische momenten? Zit plannen en organiseren écht in je bloed? En ben jij iemand die goed kan samenwerken? Lees dan gauw verder! Wie weet ben jij de fulltime hoofd planner waar J.L. Mijnders transport naar op zoek is.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als hoofd planner bij J.L. Mijnders zorg je ervoor dat de planning van het transport op een efficiënte manier tot stand komt. Bij het inplannen van de chauffeurs houd jij rekening met de wet- en regelgeving en de richtlijnen bij het vervoeren van de goederen.

Wat kan je verwachten?
Bij J.L. Mijnders kan je als planner een prettige werksfeer verwachten waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om door te groeien in je functie en jouw takenpakket uit te breiden. Verder kan je een professioneel en modern klimaat verwachten bij J.L. Mijnders. Last but not least, kun je bij goed functioneren een vast contract verwachten.

De ideale kandidaat

  • Ben jij een afgestudeerde HBO-er? Bij voorkeur in de richting van logistiek en vervoer?
  • Heb jij kennis van wet- en regelgeving binnen de transportsector?
  • Heb jij een talenknobbel en beheers jij de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift?
  • Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in de functie van planner?


Kun jij het merendeel van vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe collega die het team bij J.L. Mijnders transport komt versterken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Mijnders transport is sinds 1938 specialist in transport. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief. De belangrijkste markten zijn de Benelux, Duitsland & Frankrijk.

Met 105 trekkende eenheden, een aantal charters en eigen rijders behoort Mijnders tot de middelgrote transportbedrijven in Nederland. Kernactiviteit van de onderneming is het vervoer van  tankcontainers. De transporten worden uitgevoerd door geheel Europa. Specialiteit is het oneway verkeer tussen Rotterdam/Antwerpen en het Duitse Ruhrgebied. 

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in een fulltime functie van Hoofd Nationaal/ Internationaal planner bij J.L. Mijnders? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van planner of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088-2596160 of via de mail op mobiliteitscentrum@stlwerkt.nl.  

Solliciteren
Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum word je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen, voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren