inschrijven

Parttime Chauffeur CE

Eindhoven

Ben jij graag het visitekaartje van het bedrijf en beschik jij over rijbewijs C of CE? En ben je minimaal twee zaterdagen per maand beschikbaar? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de parttime zaterdag chauffeur CE waar Van Spreuwel Transport BV in Eindhoven naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je begint jouw werkdag meestal tussen 06.00 uur – 07.00 uur. Je hebt in je wagen de zendingen staan die je moet afleveren bij de particulieren klanten, maar het komt ook voor dat je langs de Hornbach moet om de goederen op te halen. Heb je ze daar opgehaald, dan kan je de ingeladen goederen ook leveren bij de klanten. Je rijdt gemiddeld op de zaterdag 10 – 11 uur.

Wat kan je verwachten?
Van Spreuwel Transport BV biedt jou salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer aan. Er heerst een informele werksfeer en het is een baan met veel afwisseling.

De ideale kandidaat:

  • Beschik jij over een rijbewijs C of CE met code 95?
  • Ben jij minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar?
  • Ben jij in het bezit van je chauffeurspas?
  • Heb jij een zelfstandige werkhouding?
  • Beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ’Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE die het team bij Van Spreuwel Transport BV komt versterken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Spreuwel Transport BV is een bedrijf in de logistieke dienstverlening. Het bedrijf heeft 125 medewerkers en 85 moderne eenheden gevestigd op het industrieterrein Acht te Eindhoven. De kernactiviteiten zijn transport, snelvervoer, distributie en opslag met als hoofdgebied de Benelux en het Duitse grensgebied.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur CE bij Van Spreuwel Transport BV? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 25 96 106 of via de mail op mobiliteitscentrum@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie chauffeur CE Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren