inschrijven

Koerier

Eindhoven

Heb jij ervaring met het besturen van een bestelbus? Heb je een zelfstandige werkhouding en wil je doorgroeien naar chauffeur C(E )? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime koerier waar Van Spreuwel Transport BV in Eindhoven naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als koerier start jouw werkdag tussen 06.00 uur en 07.30 uur op het industrieterrein Acht te Eindhoven. Je vertrekt vanuit daar met de bestelbus naar de particuliere klanten Van Spreuwel transport BV. Dit betekend dat geen dag hetzelfde is. Daarbij heb jij een werkweek van maandag t/m vrijdag. Op een werkdag werk je gemiddeld 10-12 uur inclusief pauze. Je bent hét visitekaartje van Van Spreuwel transport BV en het is dan ook belangrijk dat jij je klantvriendelijk opstelt. Je hebt als koerier een verantwoordelijke omgang met lading en materieel. Het kan voorkomen dat je samen met een bijrijder op pad gaat.

Wat kan je verwachten?
Van Spreuwel Transport BV biedt jou salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer aan. Er heerst een informele werksfeer en het is een baan met veel afwisseling. Heb je interesse om door te groeien binnen het bedrijf, dan biedt Van Spreuwel transport BV ook de mogelijkheid om je C (E) rijbewijs te behalen.

De ideale kandidaat:

  • Beschik jij over een rijbewijs B?
  • Heb jij ervaring met het besturen van een bestelbus?
  • Beschik jij over geografische kennis?
  • Kan jij goed zelfstandig werken?
  • Beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ’Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe koerier die het team bij Van Spreuwel Transport BV komt versterken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Spreuwel Transport BV is een bedrijf in de logistieke dienstverlening. Het bedrijf heeft 125 medewerkers en 85 moderne eenheden gevestigd op het industrieterrein Acht te Eindhoven. De kernactiviteiten zijn transport, snelvervoer, distributie en opslag met als hoofdgebied de Benelux en het Duitse grensgebied.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van koerier bij Van Spreuwel Transport BV? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie koerier of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 25 96 106 of via de mail op mobiliteitscentrum@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie koerier via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie koerier? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie koerier? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren