inschrijven

Trailerchauffeur

Schiedam

Wil jij werken bij een gezond bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft in de snel transport? Een gezond bedrijf waar saamhorigheid, enthousiasme en hard werken hand in hand gaan? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime trailerchauffeur waar Snelweg Transport Koerier service naar op zoek is!  

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als trailerchauffeur verzorg je het transport van onder andere scheepsonderdelen, luchtvracht en/of palletwerk binnen de Benelux en Duitsland. Het is dan ook belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Hierbij houd je rekening met af en toe een overnachting in verband met de rij- en rusttijdenwet. Voor de werkzaamheden in het weekend hanteert het transportbedrijf een roulatieschema. Dit komt erop neer dat je gemiddeld vier weekenden per jaar werkt.

Wat kan je verwachten?
Een uitdagende en afwisselende functie bij dit dynamisch familiebedrijf. Arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderskaart?
  • Ben jij in het bezit van een ADR en VCA certificaat?
  • Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: flexibel inzetbaar, gemotiveerd en enthousiast?
  • Woon jij in een straal van 35 kilometer van de standplaats in Schiedam?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe trailerchauffeur bij Snelweg Transport Koerier service.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Snelweg Transport en Koeriersservice is van vele markten thuis. Of het nu gaat om goederen zoals kantoorartikelen, specerijen, bouwmaterialen of shipspares; geen uitdaging is te groot! Om de verschillende goederen zo efficiënt mogelijk te vervoeren, beschikt Snelweg Transport en Koeriersservice over een breed scala aan wagens. Van bestelauto’s en trekker-opleggers tot semi diepladers. Dit dynamische transportbedrijf is volop in ontwikkeling!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van trailerchauffeur bij Snelweg Transport Koerier service? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie van trailerchauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van trailerchauffeur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren