inschrijven

Internationaal Zeecontainerchauffeur

Bergambacht

Wil jij een betaalde roadtrip maken door Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Italië? Ben jij geen fan van laden en lossen en wil jij het liefst met containers rijden? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime internationaal zeecontainer chauffeur waar Van Driel Transport in Bergambacht naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Internationaal Zeecontainerchauffeur bij Van Driel Transport B.V. verzorg je het transport van containers voornamelijk naar Duitsland. Ritten naar Frankrijk, Zwitserland en Italië komen ook voor, maar niet heel regelmatig. Je vervoert eigenlijk alles wat erin kan en past. Denk hierbij ook aan ADR goederen en tankcontainers. Omdat je internationaal rijdt ben je zondagavond/maandagmorgen tot en met vrijdagavond/zaterdagmorgen van huis. In het weekend ben je in principe thuis, maar mocht er een beroep op je worden gedaan, dan ben je flexibel genoeg om op pad te gaan.

Wat kan je verwachten?
Een mooie en zelfstandige baan bij een dynamische organisatie in het zeecontainertransport. Het salaris is conform de cao Beroepsgoederenvervoer. 

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van CE-rijbewijs, code 95 en digitale chauffeurskaart?
  • Ben jij in het bezit van ADR basis (pré)?
  • Heb jij minimaal drie jaar ervaring in het rijden met internationaal zeecontainertransport?
  • Beschikt jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zeer vakbekwaam en heb jij bij voorkeur kennis van autotechniek?
  • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de functie en wil jij hét visitekaartje zijn bij Van Driel Transport?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur internationaal bij Van Driel Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Driel Transport – gevestigd te Bergambacht – is onderdeel van EKB Container Logistik, pionier in containerlogistiek. Sinds de dag waarop de eerste container Europa bereikte, biedt EKB Container Logistik internationale containertransporten aan en alle daaraan gerelateerde diensten. Vanuit de vestiging in Rotterdam biedt Van Driel Transport aanvullende diensten, overslag en opslag op 1000 m2 overdekt terrein. Bovendien beschikt deze locatie over speciaal materieel en bijzonder opgeleid personeel voor het transporteren en het lossen van 20 en 30 voet tankcontainers. 

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur internationaal bij Van Driel Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur internationaal of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur internationaal via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur internationaal? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur internationaal? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren