inschrijven

Chauffeur CE

Rotterdam

Ben jij vrachtwagenchauffeur met CE- rijbewijs en ben je op zoek naar een baan binnen een familie bedrijf met goede arbeidsomstandigheden? Vind jij het leuk om te rijden tussen Amsterdam, Antwerpen en Zeebrugge? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar C. Maat transport in Rotterdam naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als vrachtwagenchauffeur CE start je, als je niet voor geladen bent, tussen 07:00 en 08:00 uur. Vaak wordt de vrachtwagen voor geladen voor de volgende dag en dan bestaat de mogelijkheid om tussen 05:00 uur en 07:00 uur te starten. Je standplaats zal Rotterdam / Heijplaats zijn. Hier staat de vrachtwagen geparkeerd mits er geen overnachting is. Als je bent geladen zal je vertrekken richting regio Rotterdam, Amsterdam, IJmuiden, Den Helder, Vlissingen, Terneuzen Antwerpen, Gent en Zeebrugge. Het kan voorkomen dat de lading van een boot geleverd moet worden in Frankrijk of Duitsland. De lading is erg divers en bestaat onder andere uit huishoudelijke producten. Hierbij kun je denken aan schoonmaakmiddelen, frisdrank, brood en wc papier. Onderdeel van je takenpakket is het lossen met de (elektrische) pompwagen van de producten bij het schip.

Wat kan je verwachten?
Maat Transport is een klein familiebedrijf met een betrokken en hecht team. Je komt te werken in een team bestaande uit 11 chauffeurs. Iedere chauffeur krijgt zijn eigen trekker waarvoor hij verantwoordelijk wordt gesteld. C. Maat transport verzorgd voor 95% de bevoorrading van zeeschepen waardoor haar dienstverlening 24 uur per dag en 7 dagen in de week doorgaat. Hierdoor heb je om het weekend een weekenddienst. Doordat C. Maat Transport 24/7 service aanbiedt kan het voorkomen dat je in het betreffende weekend de zaterdag of zondag zal moeten werken. Dit gaat uiteraard in goed overleg. De salariëring zal conform het cao beroepsgoederen vervoer zijn.

De ideale kandidaat

  • Ben jij iemand met een positieve instelling én staat integriteit bij jou hoog in het vaandel?
  • Heb jij de wens om een eigen trekker te krijgen én voel jij de verantwoordelijkheid om deze schoon te houden?
  • Beheers jij de Engelse taal voldoende om met de kapitein van de zeeschepen te communiceren?
  • Last but not least, beschik jij over een CE rijbewijs, Code 95 én eventueel digitaal bestuurder pas? ADR certificaat is een pré maar geen vereiste. C. Maat transport is bereid om je de ruimte te geven om dit certificaat te halen.


Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij C. Maat Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
C. Maat Transport is gespecialiseerd in het bevoorraden van zeeschepen in de breedste zin. We leveren niet alleen koel- en vriesgoederen maar ook goederen zoals verf, gassen en spareparts. C. Maat Transport hanteert een unieke werkwijze doordat zij alle goederen zelf aan boord van de zeeschepen leveren. Op deze manier zijn zij in staat om optimale ontzorging te bieden aan onze opdrachtgevers, waarbij het persoonlijke contact met de agentschappen centraal staat. Daarnaast beschikt het bedrijf over een grote expertise waardoor het goed kan anticiperen op mogelijke vertragingen.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij C. Maat transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.  

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren