inschrijven

Chauffeur internationaal

Lekkerkerk

Wil jij verder de wereld ontdekken en je grenzen letterlijk verleggen? Ben jij een harde werker en flexibel inzetbaar? Ga je daarnaast zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk te werk? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime internationaal tankwagenchauffeur waar Geodis BM Netherlands B.V. in Lekkerkerk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur internationaal ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van verschillende soorten (chemische) vloeistoffen bij de producent of opslag terminals. Je rijdt voornamelijk in de Benelux, Frankrijk en Duitsland en daarbij moet je rekening houden met 4 à 5 overnachtingen per week.  

Wat kan je verwachten?
Een mooie zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en genormeerd transportbedrijf. De salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer. In deze functie zal je voornamelijk buitenland rijden waardoor je veel vrijheid en zelfstandigheid zal ervaren in de functie.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over rijbewijs CE én ADR basis + tank certificaat?
  • Kan jij je verstaanbaar maken in het Engelse en/of Duits?
  • Woon jij in een straal van 50 kilometer van Lekkerkerk?
  • Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk jij zeer nauwkeurig?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur internationaal bij Geodis BM Netherlands B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Geodis BM Netherlands B.V. – gevestigd in Lekkerkerk – is een gezonde middelgrote tanktransport- organisatie, gespecialiseerd in het vervoer van chemicaliën, levensmiddelen en gassen. Het bedrijf is een zelfstandig opererend onderdeel van de Franse beursgenoteerde logistieke dienstverlener Geodis en staat bij haar internationale opdrachtgevers bekend als kwalitatief hoogwaardig.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur internationaal bij Geodis? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur internationaal of over Geodis? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl

Indien je reageert op de functie chauffeur internationaal via onze websitemobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur internationaal? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur internationaal? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren