inschrijven

Chauffeur internationaal

Nisse

Wil jij werken bij een gezond en bedrijf transportbedrijf waar collegialiteit, saamhorigheid en gezelligheid hand in hand gaan met hard werken? Lees snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur internationaal waar G. Bosman Transport in Nisse  naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Internationaal chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van los gestorte agrarische producten of groupage-pallets naar onder andere Frankrijk en Engeland. Door de diversiteit van producten, werk je met verschillend materiaal zoals walkingfloor trailers, kippers en koeltrailers. Je werkt voornamelijk van maandag tot vrijdag, waarbij je de hele week van huis bent. In overeenstemming met jou kan het incidenteel voorkomen dat je in het weekend werkt. Kortom, een mooie internationale functie! Waar je door de prachtige landschappen van Engeland en Frankrijk mag rijden.  

Wat kan je verwachten?
Een zelfstandige functie binnen een betrouwbaar transportbedrijf. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de cao beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderspas?
  • Heb jij ervaring met kippers en/of walking floors (is een pré)
  • Ben jij woonachtig in de omgeving Walcheren, Beveland of Zeeuws-Vlaanderen?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur internationaal bijG. Bosman Transport Nisse.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Bosman Transport Nisse BV- gevestigd te Nisse - is een traditioneel bedrijf, actief sinds 1924. G. Bosman Transport Nisse BV is onderdeel van AB Transport Group. Vanuit de standplaats in Nisse worden er dagelijks honderden vrachten gepland naar Nederland, België, Frankrijk en Engeland. G. Bosman Transport Nisse BV is specialist in het vervoeren van los gestorte agrarische producten en aanverwante zoals veevoer en meststoffen. Daarnaast zijn zij ook specialist in het transport van gepelletiseerde producten en groupage naar hoofdzakelijk Frankrijk en Engeland. Het vervoer gebeurt vooral met kippers en walking- floors. Werd G. Bosman Transport vroeger ingezet voor het transport van A naar B, is het bedrijf tegenwoordig vooral logistiek dienstverlener. Wat G. Bosman Transport doet, doen ze met overtuiging!

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur internationaal bij G. Bosman Transport Nisse? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur internationaal of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur internationaal via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur internationaal? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie van chauffeur internationaal? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren