inschrijven

Chauffeur CE

Zevenbergschen Hoek

Saamhorigheid. Collegialiteit. Gezelligheid? Heb ik je aandacht? Mooi! Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar Hartog Transport B.V. in Zevenbergschen Hoek naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur bij Hartog Transport BV verzorg je het transport van pallets en stukgoederen naar groothandels en fabrieken in Benelux. Je bent zelf verantwoordelijk voor het lossen van de goederen, uiteraard krijg je hier de benodigde hulpmiddelen voor mee. Daarnaast is het ook mogelijk om het transport van zeecontainers naar de havens te verzorgen. Binnen deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst, waarbij je werkdag begint rond 06.00 uur en eindigt rond 18.00 uur.

Wat kan je verwachten?
Je komt te werken voor een bedrijf met jarenlange ervaring in de transportbranche. Er heerst een goede werksfeer met korte lijnen. Wanneer je parttime wilt werken of op oproepbasis zijn zij daarnaast bereid om met je mee te denken. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezig van je CE rijbewijs, geldig Code 95 en digitale bestuurderskaart?
  • Beschik jij over een geldig ADR Basis Certificaat? (dit is een pre)
  • Heb jij minimaal twee jaar ervaring als chauffeur?
  • Heb jij affiniteit met distributievervoer en/of zeecontainers?
  • Ben jij gemotiveerd, representatief en fysiek fit?
  • Woon jij binnen een straal van 15 km van Zevenbergschen Hoek/ Moerdijk?

 
Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij Hartog Transport.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Hartog Transport BV gevestigd te Zevenbergschen Hoek is een hecht familiebedrijf. Inmiddels is de vierde generatie van de den Hartog- familie werkzaam binnen het bedrijf. Hartog Transport BV draagt sinds 1925 zorg voor nationale en internationale transporten. Samen met Hartog Logistics, waar alle warehousing-activiteiten plaatsvinden, is het bedrijf in staat om een compleet logistiek proces te verzorgen.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij Hartog Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur Ce of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren