inschrijven

Chauffeur CE

Klundert

Ben jij een chauffeur met de nodige ervaring? Zit rijden in jouw genen en vind je het een uitdaging om te proberen op tijd bij de klant aan te komen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar Vepco Transport B.V. in Klundert naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Chauffeur CE bij Vepco Transport B.V. vervoer jij dagelijks zeecontainers binnen de Benelux en Duitsland. Je doet zit zo efficiënt mogelijk. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt dat zowel jijzelf als de vrachtwagen er netjes uitzien.

Wat kan je verwachten?
- Een afwisselende baan binnen een ambitieus en snel groeiend bedrijf;
- Een markt conform salaris;
- Doorgroeimogelijkheden (zoals o.a. het behalen van het LZV-certificaat).

De ideale kandidaat
- Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart?;
- Heb je passie voor het chauffeursvak?;
- Heb je ervaring in het rijden met een combinatie (CE)?;
- Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed?;
- Heb je een goede topografische kennis van Nederland en het wegennet?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij Vepco Transport B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Vepco Transport is gespecialiseerd in het container vervoer binnen de Benelux en Duitsland en bestaat uit een divers en gemotiveerd team.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij Vepco Transport B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren