inschrijven

RMO chauffeur

Oirschot

Zoek jij als chauffeur nét dat beetje meer uitdaging en afwisseling in je werk? Ben je graag samen met een team verantwoordelijk voor een tevreden klant? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime/parttime RMO Chauffeur waar Van Der Mierden Transport in Oirschot naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als RMO Chauffeur haal je rauwe geiten of koeien melk op bij veehouders in Nederland en België. Gemiddeld ga je 2 a 3 ritten (gemiddeld 5 veehouders per rit) per dag of nacht bemonsteren, laden en lossen, dit is mede afhankelijk van de losplaats (Nederland, België etc.).  

Het werk gaat 24/7, 365 dagen per jaar door, dus ook ´s nachts, in het weekend en op zon,- en feestdagen.  Van der Mierden Transport is daarom op zoek naar (flexibele) parttime of fulltime werknemers, die in een collegiaal team aan de slag willen.

Het betreft afwisselend werk, waarbij je de inrit/toegang tot het erf bij een veehouder als uitdaging moet zien door de vaak beperkte ruimte. Uiteraard zijn de trekkers (DAF) en opleggers uitgerust met de nieuwste technieken om het werk zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat kan je verwachten?
Je komt te werken bij een klein bedrijf met een collegiaal en hecht team. Je kunt rekenen op verzorgd materiaal en een afwisselende functie. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao beroepsgoederenvervoer. Daarbij bieden ze de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen die gerelateerd zijn aan jouw functie.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs CE, digitale bestuurderskaart en Code 95?
  • Ben jij gemotiveerd, collegiaal en klantvriendelijk?
  • Heb jij geen bezwaar tegen ’s nachts werken, werken tijdens het weekend of met een feestdag?
  • Ben jij bereid om het RMO Certificaat te behalen?
  • Woon jij binnen een straal van 25 km van de standplaats Oirschot?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe RMO Chauffeur bij Van der Mierden Transport.


Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van der Mierden Transport bv, gevestigd in Oirschot, is ruim 50 jaar geleden begonnen met het ophalen van melkbussen met paard en wagen. Intussen is Van der Mierden Transport uitgegroeid tot een transportbedrijf met een wagenpark dat geschikt is voor het RMO (Rijdende Melk Ontvangst) vervoer en intra vervoer.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime/parttime functie van RMO Chauffeur bij Van der Mierden Transport? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie RMO Chauffeur of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie RMO Chauffeur via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie RMO Chauffeur? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de RMO Chauffeur? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren