inschrijven

Chauffeur LZV

Eindhoven

Heb jij ervaring met LZV? Ben jij klantvriendelijk en oplossingsgericht? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Chauffeur CE waar Van Spreuwel Transport BV in Eindhoven naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur LZV ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse stukgoeddistributie in de Benelux. De rit start en eindigt met LZV combinatie. De combinatie wordt aan het begin van de rit bij een van de opdrachtgevers afgekoppeld. Je rijdt daarna de distributierit. Je eindigt je rit weer bij één van de opdrachtgever waarna je met de LZV combinatie terug naar Van Spreuwel Transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verwerken van de documenten zoals vrachtbrieven, ritlijsten ed. Gemiddeld ben je tussen de 10 – 12 uur per dag onderweg.

Wat kan je verwachten?
Van Spreuwel Transport BV biedt jou salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer aan. Er heerst een informele werksfeer en het is een baan met veel afwisseling.

De ideale kandidaat:

  • Beschik jij over een rijbewijs CE, code 95 en bestuurderspas?
  • Ben jij in het bezit van je LZV certificaat?
  • Heb jij een zelfstandige werkhouding?
  • Beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal?
  • Heb je een goede geografische kennis?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ’Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE die het team bij Van Spreuwel Transport BV komt versterken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Spreuwel Transport BV is een bedrijf in de logistieke dienstverlening. Het bedrijf heeft 125 medewerkers en 85 moderne eenheden gevestigd op het industrieterrein Acht te Eindhoven. De kernactiviteiten zijn transport, snelvervoer, distributie en opslag met als hoofdgebied de Benelux en het Duitse grensgebied.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur CE bij Van Spreuwel Transport BV? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 25 96 106 of via de mail op mobiliteitscentrum@stlwerkt.nl. Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie chauffeur CE Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren