inschrijven

Distributiechauffeur CE

Zevenaar

Ben jij die enthousiaste chauffeur en wil je graag werken bij een energiek bedrijf? Ben je betrouwbaar en heb je enige kennis en ervaring op de weg? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Chauffeur C en CE waar Velocitas uit Zevenaar naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Levensmiddelen distributie chauffeurs C / CE: De aanvang van de werkzaamheden is vanaf om- en nabij 02.00 uur. De werkdagen zijn van de maandag t/m zondag. De werkdagen en werkuren zijn in overleg te bepalen. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Distributie chauffeur stukgoed C / CE: De aanvang van de werkzaamheden is om- en nabij 07.00 uur. Dit betreft distributieritten van maandag t/m vrijdag. Vaste rit / route behoort tot de mogelijkheden. Een vaste auto behoort tot de mogelijkheden. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

De ideale kandidaat?

  • Is in het bezit van rijbewijs C en/of CE;
  • Is in het bezit van de code 95, ADR én een geldige bestuurderskaart.


Wat kan je verwachten?

Velocitas biedt een baan in een enthousiast team met een salaris met conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Vanzelfsprekend staat de functie open voor zowel mannen als vrouwen.

Velocitas Zevenaar is verantwoordelijk voor een juiste en tijdige afhandeling in het logistieke en transport proces. Er wordt gewerkt in teamverband voor het behalen van de gezamenlijke gestelde doelen. Ze versterken elkaar door het delen van kennis en door elkaar te inspireren. Velocitas speelt proactief in op de maatschappelijke, sociale en economische behoefte en zijn constant in beweging om te innoveren.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Chauffeur C en CE bij Velocitas? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie Chauffeur C en CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie Chauffeur C en CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren