inschrijven

Chauffeur CE

Tilburg

Ben jij in het bezit van je rijbewijs CE en geldig VCA? Heb jij affiniteit met de agrarische sector en wil jij graag bij een voor een familiebedrijf werken die met haar personeel mee denkt? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur onderlosser waar Van Kuijk Groep B.V. in Tilburg naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur onderlosser rijd je een vaste route in regio Brabant. Je rijdt naar de boeren om daar aardappelen op te halen en te laden in je vaste wagen. Nadat jouw wagen geladen is rijd je naar de fabriek in Tilburg om daar te lossen. Je komt veel bij dezelfde klanten en afnemers en hebt daarbij veel persoonlijk contact met de klanten. Jij bent echt het visitekaartje van het bedrijf.
Je werktijden zijn wisselend, ook het werken in de weekenden komt voor. Je werkt roulerend 3 zaterdagen en 1 zondag in de maand. Jouw rooster is ruim van te voren bekend, je komt dus niet voor verassingen te staan!

Wat kan je verwachten?
Werken bij de Van Kuijk Groep B.V. betekent werken in een familiair bedrijf. Er wordt veel overlegd met jou als werknemer en de onderlinge contacten zijn laagdrempelig met korte lijnen op het gebied van communicatie. Je wordt absoluut niet als een nummer gezien en je kan ook een werkgever verwachten die alles in goed overleg tot stand laat komen. Je wordt verloond volgens de cao beroepsgoederenvervoer. Hierbij wordt gekeken naar leeftijd, kennis en ervaring. Je krijgt een eigen wagen bij gebleken geschiktheid tot je beschikking, tevens heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

De ideale kandidaat
• Ben jij in het bezit van je rijbewijs-CE?
• Ben jij in het bezit van een geldig VCA?
• Ben jij flexibel in je werkuren?
• Ben jij klantgericht en communicatief vaardig?
• Ben jij het visitekaartje voor Van Kuijk Groep B.V.?
• Ben jij een echte aanpakker?
• Ben jij woonachtig in de omgeving van Tilburg?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur onderlosser bij Van Kuijk Groep B.V..

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van Kuijk BV is opgestart in 1968. Toen nog met één trekker en een 3 kuubs mesttankje. Door de jaren heen bleef het bedrijf gestaag groeien. Vandaag de dag kent het bedrijf vier hoofdtakken: de tak mesttransport & -verwerking, de transporttak, de tak agrarisch loonwerk en de tak grondverzet en civiele werken. Dat het bedrijf nog altijd groeit, komt doordat de kernwaarden van dit familiebedrijf nog altijd stevig overeind staan: ‘afspraak is afspraak’, betrouwbaar, loyaal en binnen de Van Kuijk Groep wordt altijd gezocht naar oplossingen om de dienstverlening efficiënter, klantgerichter en simpelweg beter in te richten. Klanten kunnen vertrouwen op de afspraken die worden gemaakt. En dat maakt dat klanten terug blijven komen en weten waar ze aan toe zijn.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur onderlosser bij de Van Kuijk Groep B.V.? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur onderlosser of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie chauffeur onderlosser via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw CV én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur onderlosser? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur onderlosser? Dan sturen wij jouw motivatie, CV én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren