inschrijven

Chauffeur worden bij 2w Logistiek?

Kapelle

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden en via de werkgever met aantrekkelijke subsidie je groot rijbewijs halen? Ben jij fysiek sterk en niet vies om je handen uit je mouwen te sterken? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar 2w Logistiek in Kapelle naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als aankomend vrachtwagenchauffeur start je werkdag bij op het distributie centrum  met standplaats Kapelle. Vandaag ga je weer lekker aan de slag met het leukste beroep ter wereld, die van winkeldistributiechauffeur. Je staat in de startblokken om vandaag verschillende winkels van onze klant te bevoorraden. Iedere dag ligt er een nieuwe uitdaging voor je klaar, want winkeldistributie wordt door onze chauffeurs vaak gezien als een sport: 'Hoe rijd ik zonder schade en ongelukken naar de klant; over snelwegen, door dorpen en woonwijken, voorbij scholen en druk stadsverkeer.' Je rijdt eendaagse ritten en bent vanzelfsprekend ook verantwoordelijk voor het invullen van het benodigde papierwerk en het laden en lossen van de vracht.

Wat kan je verwachten?
Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast ben je actief bezig op een dag, wat weer een abonnement op de sportschool bespaard. Je komt te werken binnen een leuk enthousiast team. Beloning is conform CAO-Beroepsgoederenvervoer. Naast salaris een afwisselende baan wordt jouw rijbewijs C(E) voor 85% betaald door werkgever en het SOOB subsidiefonds. Na het behalen van je rijbewijs C zal je een baangarantie ontvangen van minimaal één jaar.

De ideale kandidaat

  • Ben jij bereid om je rijbewijs CE te halen met een aantrekkelijke regeling?
  • Bij voorkeur heb jij ervaring als koerier, bezorger of soort gelijke functies waar je rij ervaring opdoet?
  • Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: gemotiveerd, leergierig en klantvriendelijk?
  • Ben jij woonachtig in de buurt van Goes?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij 2w logistiek? 

Voor welk bedrijf kom je te werken?
2W Logistiek B.V. is in 2009 opgericht om vorm te kunnen geven aan de samenwerking tussen twee door de wol geverfde logistieke organisaties, te weten Transportbedrijf Wondergem uit Kapelle en Van der Wekken Food Logistic uit Zierikzee en dat heeft geresulteerd in een vooruitstrevende onderneming met totaal meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van geconditioneerd transport. Dit, gecombineerd met een modern wagenpark en enthousiaste medewerkers, maakt 2W tot een betrokken, verantwoordelijke en hoogwaardige dienstverlener.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij 2w Logistiek? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie 2w Logistiek of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl

Indien je reageert op de functie functienaam via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren