inschrijven

Chauffeur CE

Waddinxveen

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur in het geconditioneerd transport?  Wil jij zowel nationaal als internationaal gaan rijden? En hou jij van afwisseling en vrijheid in je functie? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar GARTNER Holland B.V. in Waddinxveen naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als allround chauffeur CE verzorg je het geconditioneerd transport van goederen zoals groenten, fruit en planten naar verschillende adressen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Het betreft ritten tot ca. 500 km vanaf de standplaats. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:

-Het verrichten van de controle van vrachtbeveiliging en ladingbeveiliging;
-Het in sommige gevallen laden en lossen van goederen;
-De veiligheid van de truck;
-Het verzorgen van administratieve documenten zoals CMR, levering, douanedocumenten etc.

Wat kan je verwachten?

GARTNER Holland is een bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen. Je kunt dus rekenen op een goede werksfeer. Met de functie allround chauffeur CE biedt Gartner daarnaast een leuke en afwisselende baan voor een ieder. Daarbij kan je een salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Beroepsgoederenvervoer verwachten. 

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van een rijbewijs CE, Code 95 en een digitale bestuurderskaart?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal?
  • Beheers jij de Duitse en Engelse taal? (dit is een pré)
  • Heb jij ervaring met boordcomputers?
  • Heb jij ervaring met geconditioneerd transport? (dit is pré)
  • Ben jij bereid om, overuren te maken en periodiek in het weekend te werken?
  • Woon jij op maximaal 45 minuten reizen van de standsplaats Waddinxveen?

 

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij GARTNER Holland B.V.


Voor welk bedrijf kom je te werken?

GARTNER Holland B.V. is onderdeel van de GARTNER KG GROUP. Als één van de grootste vervoer bedrijven in Oostenrijk met verschillende dochterondernemingen in Duitsland en Nederland, werkt de GARTNER KG GROUP voortdurend aan de verbetering van de klantgerichtheid en de kwaliteit van hun diensten. Als onderdeel van de GARTNER KG GROUP, onderscheidt GARTNER HOLLAND B.V. zich in de markt door een innovatieve, duurzame en kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij GARTNER HOLLAND B.V.? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren