inschrijven

Chauffeur CE

Kapelle

Ben jij graag fysiek bezig en vind jij het fijn om in contact te staan met klanten? Zie jij het als een sport om schadevrij door woonwijken, dorpen en steden te manoeuvreren met een bakwagen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE waar 2w Logistiek in Kapelle naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je start je dag bij de DC: standplaats Kapelle. Vandaag ga je weer lekker aan de slag met het leukste beroep ter wereld, die van winkeldistributiechauffeur. Je staat in de startblokken om vandaag verschillende winkels van onze klant te bevoorraden. Iedere dag ligt er een nieuwe uitdaging voor je klaar, want winkeldistributie wordt door onze chauffeurs vaak gezien als een sport: 'Hoe rijd ik zonder schade en ongelukken naar de klant; over snelwegen, door dorpen en woonwijken, voorbij scholen en druk stadsverkeer.' Je rijdt eendaagse ritten en bent vanzelfsprekend ook verantwoordelijk voor het invullen van het benodigde papierwerk en het laden en lossen van de vracht.

Wat kan je verwachten?
Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast ben je actief bezig op een dag, wat weer een abonnement op de sportschool bespaard. Je komt te werken binnen een leuk enthousiast team. Beloning is conform CAO-Beroepsgoederenvervoer. 

De ideale kandidaat

  • Beschik jij over rijbewijs C(E)? Of wil jij via 2w logistiek je rijbewijs C(E) halen?
  • Ben jij gemotiveerd, fysiek in orde én niet vies om je handen uit de mouwen te steken?
  • Ben jij bereid om 15 tot 20 stops op een dag te maken?
  • Woon jij in de omgeving Goes?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij 2w logistiek.  

Voor welk bedrijf kom je te werken?
2W Logistiek B.V. is in 2009 opgericht om vorm te kunnen geven aan de samenwerking tussen twee door de wol geverfde logistieke organisaties, te weten Transportbedrijf Wondergem uit Kapelle en Van der Wekken Food Logistic uit Zierikzee en dat heeft geresulteerd in een vooruitstrevende onderneming met totaal meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van geconditioneerd transport. Dit, gecombineerd met een modern wagenpark en enthousiaste medewerkers, maakt 2W tot een betrokken, verantwoordelijke en hoogwaardige dienstverlener.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij 2w logistiek? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren