inschrijven

Planner

Waddinxveen

Ben jij graag de spin in het web? Kan je goed plannen, overzicht houden én schakelen met verschillende partijen? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime planner waar GARTNER Holland B.V. in Waddinxveen naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

In de uitdagende functie van Planner word je ingezet op de uitgaande- en de binnenkomende goederenstromen met betrekking tot de plangroepen: Binnenland, Duitsland of Frankrijk. Als Planner ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het efficiënt en adequaat plannen van alle goederenstromen in een dynamische omgeving. Binnen GARTNER Holland B.V. maken ze gebruik van moderne planning software (Transpas) en samen met je collega’s haal je graag het meest maximale uit dit systeem. Daarnaast draag je bij aan de continue verbetering met betrekking tot de planning.

Naast het maken van je dagelijkse planning, ben je verantwoordelijk voor het juist instrueren van de chauffeurs via o.a. boordcomputers met betrekking tot ritdetails en aankomsttijden. Ook onderhoud je dagelijks contacten met klanten, je collega’s van de expeditie en met de diverse laad- en loslocaties. Verder zorg je voor een correcte vastlegging van de afspraken in Transpas en voor een accurate administratieve verwerking van de transportopdrachten.

Het betreft een fulltime functie. Binnen het team wordt gewerkt met verschoven diensten. Je dient bereid te zijn ca. 13 weekenddiensten per jaar te werken.

Wat kan je verwachten?

De mogelijkheid om in een ambitieuze, dynamische en professionele werkomgeving te werken met de modernste planningsmiddelen. Persoonlijke verantwoordelijkheid en innovatie staan bij GARTNER Holland B.V. centraal. Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleren zij persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleiding en training. Je komt te werken in een team van enthousiaste, professionele en resultaatgerichte collega’s.

De ideale kandidaat

  • Heb jij MBO+ / HBO werk- en denkniveau, ofwel een afgeronde opleiding op logistiek gebied?
  • Heb jij enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?
  • Beheers je daarnaast minimaal één van de talen Engels, Frans of Duits in woord en geschrift?
  • Heb jij een goede beheersing van MS Office?
  • Heb jij affiniteit met geavanceerde planningssystemen? (kennis van Transpas is een pre)

Je beschikt daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent een echte teamspeler met een flexibele, oplossingsgerichte instelling. Je bent initiatiefrijk, klantgericht en analytisch. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en onder tijdsdruk je hoofd koel weet te houden; kortom je weet de juiste prioriteiten te stellen in een ad hoc omgeving.

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe planner bij GARTNER Holland B.V.


Voor welk bedrijf kom je te werken?

GARTNER KG GROUP is een van de grootste transporteurs in Europa met de hoofdlocatie in Lambach, Oostenrijk en verschillende vestigingen waaronder Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. De GARTNER Group heeft decennia aan ervaring op het gebied van nationaal – en internationaal transport. Door het meebewegen en blijven inspelen op de veranderende behoeftes en wensen van haar klanten, groeit GARTNER KG jaarlijks en heeft daardoor een leidende marktpositie binnen de transportsector. 

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van planner bij GARTNER Holland B.V.? Dan kan je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie planner of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie planner via onze website  mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie planner? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de planner? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren