inschrijven

Word jij chauffeur bij De Koeijer Transport BV?

Yerseke

Word jij chauffeur bij De Koeijer Transport BV?
Jij kan je functie naar eigen wens uitoefenen. Zo is De Koeijer Transport BV op zoek naar enthousiaste fulltime chauffeurs, flexibele oproep chauffeurs en chauffeurs die graag in de weekenden willen rijden. Kies de vorm die bij jou past! Heb jij nog geen rijbewijs, maar wel de passie om chauffeur te worden? Geen probleem, je wordt opgeleid!

Met veel plezier rijd jij op de vrachtwagen naar diverse klanten. Je rijdt voornamelijk naar klanten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Je vervoert verse en diepgevroren vis en schaal- en schelpdieren.

Als oproep- of weekendchauffeur heeft De Koeijer de mogelijkheid om zich aan te passen naar jouw beschikbaarheid. Korte ritten, lange ritten, nachtritten en ook dagritten; voor ieder wat wils. 

Jouw werkgever
De Koeijer Transport BV te Yerseke (werkmaatschappij van Kotra Logistics) is gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en levende schaal- en schelpdieren.

Dagelijks distribueren zij voor verschillende opdrachtgevers uit Europa en ver daarbuiten, dit volledig volgens HACCP-normen. Het wagenpark met een gemiddelde leeftijd van twee jaar is up-to-date, betrouwbaar en ATP-gecertificeerd. Het is voorzien van moderne koel- en vriesinstallaties, zodat de verse en diepgevroren producten op de juiste temperatuur blijven. Zo kan jij ze onder de juiste condities afleveren bij de klant. Dag en nacht zijn meer dan 100 vrachtwagens onderweg in Europa.  

Wat bieden De Koeijer Transport BV jou?
Ze bieden een zelfstandige baan met verantwoording en ruimte voor eigen initiatief. Je hebt flexibele werktijden. Je ontvangt een uitstekend salaris volgens CAO wegvervoer. Je hebt doorgroeimogelijkheden naar schaal E-7!

Je komt te werken bij een groeiend, levendig, ambitieus, professioneel familiebedrijf met een collegiale en prettige werksfeer. De Koeijer Transport heeft een jong en goed onderhouden wagenpark, waardoor jij altijd met een goede auto op pad kan.

Wat vraagt De Koeijer Transport daarvoor terug?
Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95 (of je bent bereid dit te behalen). Je beheerst de Nederlandse taal. Een gezonde dosis werklust, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwgezet werken en een klantgerichte instelling kenmerken jou.

Interesse?
Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, klik dan op de sollicitatiebutton onderaan de pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren