inschrijven

Chauffeur Zeecontainertransport / Houttransport / Stenentransport

Bergschenhoek

Wil je werken in de houtdistributie, zeecontainertransport of stenendistributie? Vind je incidenteel overnachten geen probleem? Houd jij van vrijheid en zelfstandigheid in je functie? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime chauffeur CE waar Van den Bogerd Transportgroep. in Bergschenhoek naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur CE kom je te werken in de houtdistributie, zeecontainertransport of stenendistributie. Het betreft dagritten met heel incidenteel overnachtingen. Je maakt werkweken tussen de 50 en 60 uur.

Wat kan je verwachten? Van den Bogerd Transport B.V. biedt een prettige werkomgeving met beloning volgens CAO beroepsgoederenvervoer. Dit in combinatie met goed onderhouden materiaal. 

De ideale kandidaat
*
is in het bezit van rijbewijs CE en een digitale bestuurderskaart;
* heeft Code 95 compleet;
* heeft een flexibele inzet;
* vindt incidenteel overnachten geen probleem.

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE bij Van den Bogerd Transportgroep.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Van den Bogerd Transportgroep is een organisatie welke met ruim 120 gemotiveerde medewerkers en meer dan 100 trekkende en 200 getrokken eenheden vanuit 2 locaties (Rijen en Bergschenhoek) diverse transporten verricht voor diverse opdrachtgevers. De groep bestaat uit een 4-tal divisies :
- Martin van den Bogerd Logistiek bv (volumetransport)
- Martin van den Bogerd bv (houttransport)
- Van den Bogerd Transport bv (zeecontainertransport)
- Zijderhand Transport bv (transport voor weg- en waterbouw)

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE Van den Bogerd Transportgroep? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever.

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de functie chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren