inschrijven

Chauffeur CE

Tiel

Ben jij in het bezit van het CE-Rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderspas? Heb je enige werkervaring en affiniteit met distributievervoer en heb jij een representatieve én klantgerichte houding? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de chauffeur CE waar Mol Cargo in Tiel naar op zoek is!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als chauffeur begin je de dag vroeg in de ochtend en drink je eerst een bak koffie in de loods. Nadat je rustig bent opgestart zal je je melden bij de plan afdeling om je rittenlijst op te halen. Vandaag staan er 15 adressen op de planning. Vanuit Tiel vertrek je met een volle trailer met pallets, motoren en scooters richting bedrijven en particulieren in de Benelux. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen, hulpmiddelen worden op locatie ter beschikking gesteld. Binnen deze functie als chauffeur werk je van maandag tot en met vrijdag in dagdienst en kan het voorkomen dat je 4 a 6 keer per jaar ingeroosterd wordt op een zaterdag. Hiervoor wordt een rooster opgesteld en deze dagen zullen tijdig aan je bekend worden gemaakt.

Wat kan je verwachten?
Mol Cargo biedt een afwisselende en zelfstandige functie bij een informeel en groeiend bedrijf. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderspas;
  • Heeft een geldig ADR-certificaat (pre);
  • Heeft enige ervaring en affiniteit met distributievervoer;
  • Is representatief en klantgericht;
  • Woont binnen een straal van 25 km van de standplaats Tiel.

Kan jij alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe chauffeur CE die het team bij Mol Cargo komt versterken.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Mol Cargo is een internationaal transportbedrijf opgericht in 1934. Wat ooit begon als een kleine logistieke onderneming, is in drie generaties tijd uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met transport, warehousing en distributie als kernactiviteiten. Per dag worden circa 1600 orders gereed gemaakt voor verzending naar de Benelux, Duitsland en Italië. Naast het vervoeren van stukgoed is Mol Cargo gespecialiseerd in het vervoeren van tweewielers.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur CE bij Mol Cargo? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  

Indien je reageert op de functie chauffeur CE via onze website Mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren