inschrijven

Chauffeur CE

Diemen

Wil je werken op flexibele werktijden en houd je ervan te werken met een vaste route? Vind je het leuk om deel uit te maken van de snelst groeiende online supermarkt van Nederland? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij wel de fulltime of parttime Chauffeur CE waar St. vd Brink & Zn. B.V. in Diemen naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als Chauffeur CE rijd je voor Picnic in de omgeving van Diemen. Je dag begint op het distributiecentrum waar je jouw route ophaalt en de trailer vervolgens vollaadt met rolcontainers vol levensmiddelen. Is je trailer helemaal volgeladen? Dan ga je op pad en stap je de wagen in richting verschillende opslagplaatsen van Picnic. Het is belangrijk dat je de goederen op tijd aflevert dus je houd je stipt aan de route die je van de planners hebt meegekregen. Als je bent aangekomen bij een opslagplaats ga je aan de slag met het lossen van de rolcontainers. Je staat hier niet alleen voor, maar je wordt geholpen door één van de medewerkers van Picnic. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar om de week werk je ook op zaterdag. In dat geval ben je uiteraard een doordeweekse dag vrij. De werktijden variëren tussen 09:00uur en 23:00uur.

Deze functie is ook op parttime basis te vervullen.

Wat kan je verwachten?
St. vd Brink & Zn. B.V. biedt jou een zelfstandige functie binnen een stabiele organisatie met een informele werksfeer. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf door middel van interne opleidingen op professioneel vlak te blijven door ontwikkelen. Bij St. vd Brink & Zn. B.V. sta je zo dus letterlijk nooit stil. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Op basis van jouw leeftijd en werkervaring wordt besloten in welke schaal je instroomt. Bij goed functioneren biedt St. vd Brink & Zn. B.V. je een vaste aanstelling aan.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het CE-rijbewijs of is bereid deze te behalen;
- Is in het bezit van Code 95 of is bereid deze te behalen;
- Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
- Snapt als geen ander het belang van een dienstverlenende instelling en is fysiek fit;
- Werkt graag zelfstandig, is stressbestendig en vindt het geen probleem om eens in de twee weken op zaterdag te werken;
- Woont binnen een straal van 30 kilometer van de standplaats in Diemen.

Kan jij alle bovenstaande punten afvinken? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren en misschien word jij wel de nieuwe Chauffeur CE bij St. vd Brink & Zn. B.V..

Voor welk bedrijf ga je werken?
St vd Brink is een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Een bedrijf met een informele sfeer en waar goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop staan. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken. Met modern materiaal, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden. In een prettige en open sfeer.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij St. vd Brink & Zn. B.V.? Reageer dan via de sollicitatieknop onderaan deze pagina. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie St. vd Brink & Zn. B.V.? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag al je vragen op 088-2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie Chauffeur CE via de sollicitatieknop op onze website, dan worden jouw cv en motivatie direct doorgestuurd naar St. vd Brink & Zn. B.V..

Reageer je op de functie Chauffeur CE via Indeed? Houd er dan rekening mee dat één van de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opneemt. We vragen dan naar jouw motivatie en naar een toelichting op jouw cv. Weet jij ons ervan te overtuigen dat jij dé kandidaat bent? Dan sturen wij jouw motivatie, cv en onze persoonlijke indruk van jou door naar St. vd Brink & Zn. B.V..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren