inschrijven

Nacht Rangeerchauffeur

Eindhoven

RITMO, opgericht in 1990, is een toonaangevend Europees logistiek management bedrijf gevestigd in Eindhoven en gespecialiseerd in distributie en warehousing. Sinds 2015 is Ritmo onderdeel geworden van de BOMI Group een groeiende multinational en marktleider in logistiek en hoogwaardige services voor de Healthcare industrie. Ritmo kan nu een wereldwijd netwerk en een vernieuwd scala aan services bieden dat gericht is op de Healthcare sector. Het bedrijf heeft een sterke klantfocus en wordt daarom internationaal erkend als één van de beste expediteurs richting het Verenigd Koninkrijk en Benelux.

Voor deze dynamische organisatie zijn we op zoek naar een Nacht Rangeerchauffeur!

Over de functie:
Als nacht rangeerchauffeur zorg je voor een zo efficiënt mogelijke wijze voor de aan en afvoer en aan en afkoppelen van de opleggers op het terrein in Eindhoven. Daarnaast zorg je ervoor dat de vrachtwagens worden geladen en gelost, waarbij je gebruik maakt van een heftruck. Je controleert de opleggers op schade en gebreken en meldt eventuele mankementen en defecten. Je zorgt goed voor het beschikbaar gestelde transportmaterieel. De werkzaamheden vinden plaats op zondagavond tot vrijdagmorgen van 22:00 - 08:00 uur. Het is zeer nauwkeurig werk, omdat je werkt op een relatief klein terrein met veel wagens.

*Ritmo is zowel op zoek naar parttime als fulltime rangeerchauffeurs!

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;
- Heeft ervaring als rangeerchauffeur/heftruckchauffeur;
- Stressbestendig en voelt zich thuis in een hectische werkomgeving;
- Rijdt schadevrij;
- Beschikt over goede communicatie vaardigheden;
- Enthousiast/Gemotiveerd.

Ritmo biedt:
Een mooie en uitdagende baan. De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die nacht rangeerder waarnaar RITMO op zoek is? Dan is dit misschien wel jouw ideale baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via 088-25 96 106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Verstuur dan je sollicitatie via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je sollicitatie wordt dan direct doorgestuurd naar RITMO.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren