inschrijven

Chauffeur CE

Zaandam

Werk je graag binnen een hecht team voor een stabiele organisatie? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga je graag zelfstandig aan de slag? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij wel de fulltime of parttime Chauffeur CE waar St. vd Brink & Zn. B.V. in Zaandam naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je dag start bij het distributiecentrum van een grote supermarktketen. Hier haal je jouw route voor de dag op en laad je de trailer vol met rolcontainers vol levensmiddelen. Heb je jouw trailer goed volgeladen? Dan ga je op pad en start jouw route. Per dag maak je tussen de 2 en 5 stops. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk dat de producten op het juiste moment in de juiste winkels liggen in omgeving Zuidwest Nederland. Je bent bij de winkelfilialen zelf verantwoordelijk voor het lossen van de trailer. Je dag kan vroeg in de ochtend beginnen, maar ook pas in de middag starten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar om de week rijd je ook op zaterdag. In dat geval ben je uiteraard een doordeweekse dag vrij.

Deze functie is ook op parttime basis te vervullen. 

Wat kan je verwachten?
St. vd Brink & Zn. B.V. biedt jou een zelfstandige functie binnen een stabiele organisatie met een informele werksfeer. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf door middel van interne opleidingen op professioneel vlak te blijven door ontwikkelen. Bij St. vd Brink & Zn. B.V. sta je zo dus letterlijk nooit stil. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Op basis van jouw leeftijd en werkervaring wordt besloten in welke schaal je instroomt. Bij goed functioneren biedt St. vd Brink & Zn. B.V. je een vaste aanstelling aan.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het CE-rijbewijs;
- Is in het bezit van Code 95;
- Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
- Snapt als geen ander het belang van een dienstverlenende instelling en is fysiek fit;
- Werkt graag zelfstandig, is stressbestendig en vindt het geen probleem om eens in de twee weken op zaterdag te werken;
- Woont binnen een straal van 30 kilometer van de standplaats in Zaandam

Kan jij alle bovenstaande punten afvinken? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren en misschien word jij wel de nieuwe Chauffeur CE bij St. vd Brink & Zn. B.V..

Voor welk bedrijf ga je werken?
St vd Brink is een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Een bedrijf met een informele sfeer en waar goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop staan. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken. Met modern materiaal, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden. In een prettige en open sfeer.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij St. vd Brink & Zn. B.V.? Reageer dan via de sollicitatieknop onderaan deze pagina. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie St. vd Brink & Zn. B.V.? Het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag al je vragen op 088-2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.

Indien je reageert op de functie Chauffeur CE via de sollicitatieknop op onze website, dan worden jouw cv en motivatie direct doorgestuurd naar St. vd Brink & Zn. B.V..

Reageer je op de functie Chauffeur CE via Indeed? Houd er dan rekening mee dat één van de adviseurs van het Mobiliteitscentrum contact met je opneemt. We vragen dan naar jouw motivatie en naar een toelichting op jouw cv. Weet jij ons ervan te overtuigen dat jij dé kandidaat bent? Dan sturen wij jouw motivatie, cv en onze persoonlijke indruk van jou door naar St. vd Brink & Zn. B.V..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren