inschrijven

Nachtchauffeur

Bleiswijk

Bloemen en planten, wie wordt er niet vrolijk van? Draag jij als chauffeur graag bij aan de glimlach op mensen hun gezicht? Rijd je daarnaast graag ’s nachts en ben je op zoek naar een betrokken werkgever? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE waar Wematrans in Bleiswijk naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als nachtchauffeur bij Wematrans ben je verantwoordelijk voor het transport van sierteeltproducten voor een groot aantal kwekers door heel Nederland. Je vervoert sierteeltproducten naar de opdrachtgevers op de verschillende veilinglocaties van Royal FloraHolland. Daarnaast draag je uiteraard zorg voor de juiste invulling van alle documenten en ben je zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar.

Wat kan je verwachten?
Een aantrekkelijke baan bij een modern transportbedrijf! Je werkt met mooi materiaal, hebt veel vrijheid met een fijne werksfeer waar succes gestimuleerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van waardering met een frietkraam, BBQ of versnaperingen tijdens piekperiodes. Los hiervan hecht Wematrans waarde aan een eerlijke en goede beloning van chauffeurs. Met twee jaar ervaring stroom je in op schaal D6. Samen met eventuele nachtvergoedingen, verblijfskosten, overuren en reiskosten, houd je netto per maand een mooi bedrag over!

Wematrans probeert zoveel mogelijk maatwerk te bieden voor chauffeurs. Dit houdt in dat er naar redelijkheid afspraken gemaakt worden met chauffeurs omtrent zaken als werkdagen en tijden. Ook biedt Wematrans doorgroeimogelijkheden voor chauffeurs. Zo kun je na 5 jaar trailer ervaring jouw LZV certificaat halen. Daarbij is er de mogelijkheid om door te groeien naar schaal E7! Arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat

  • Ben jij in het bezit van jouw CE rijbewijs, Code 95 en digitale bestuurderskaart?
  • Ben jij stressbestendig en flexibel inzetbaar?
  • Kan jij zelfstandig werken en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
  • Woon jij in de omgeving van Bleiswijk?


Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe Chauffeur CE bij Wematrans.


Voor welk bedrijf kom je te werken?
Wematrans is opgericht in 2000 en komt voort uit de bloemen- en plantenkwekerij van de familie Van Marrewijk. Deze affiniteit met en kennis van het sierteeltproduct was de basis voor de snelle groei van het bedrijf. Wematrans zet zich op de bloemenveilingen van Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg dagelijks in voor de best mogelijke logistieke dienstverlening om zo de wensen van onze klanten te vervullen. Door te investeren in training en opleiding van medewerkers weten klanten zich in alle opzichten verzekerd van een professionele benadering: de planners garanderen snelle levertijden door een efficiënte ritplanning, de logistiek medewerkers staan voor een nauwkeurige kwaliteitscontrole en de chauffeurs weten als geen ander hoe zij zorgvuldig moeten omspringen met hun kostbare lading.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur CE bij Wematrans? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie Chauffeur CE of over de organisatie? Het mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 - 2596106 of via de mail op mobiliteit@stlwerkt.nl.  


Indien je reageert op de functie Chauffeur CE via onze website mobiliteitscentrum dan wordt jouw cv én motivatie direct doorgestuurd naar de werkgever. 

Reageer je via Indeed op de functie Chauffeur CE? Dan bestaat de mogelijkheid dat de adviseurs van het mobiliteitscentrum contact met je opnemen. Wij vragen dan naar je motivatie én toelichting op je cv. Heb jij ons weten te overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor de Chauffeur CE? Dan sturen wij jouw motivatie, cv én persoonlijke indruk door naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren