inschrijven

Vrachtwagenchauffeur CE

Maassluis

G&M Transport, gevestigd in Maassluis, is een familiebedrijf dat door vader en zoon in 2016 is opgericht. Na vele jaren ervaring in de transportwereld hebben ze samen succesvol G&M Transport opgericht. Ze vervoeren planten, bloemen, groenten en fruit. Momenteel telt het wagenpark vier trekker-opleggers.

Wegens groei zijn wij voor G&M Transport op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE!

Over de functie:
Als chauffeur bij G&M Transport vervoer je groenten, fruit, bloemen en planten.  Je rijdt de ene week in de dagdiensten met groenten en fruit. De andere week rijd je in de nachtdiensten met bloemen en planten.  Je shifts duren maximaal 12 uur, omdat je de wagen aan een collega moet afgeven voor de volgende shift. Wanneer je overdag werkt, werk je van maandag tot en met vrijdag. In de nachtdienst werk je van zondagavond tot en met donderdag. Je hebt na een week nachtdiensten dus een lang weekend!

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, geldig code 95 en een digitale bestuurderskaart;
- Is leergierig en is een harde werker;
- Is rustig, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar; 
- Woont binnen een straal van 25 km van het Westland.

G&M Transport biedt:
Een leuke baan als chauffeur binnen een klein en informeel bedrijf. De mensen staan centraal binnen dit familiebedrijf. Je krijg de kans om je te ontwikkelen als chauffeur en doet afwisselend werk. Jouw salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren
Dus, ben je op zoek naar een afwisselende baan als chauffeur? En ben je leergierig? Dan is dit misschien jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. 

Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum worden je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren