inschrijven

Kipper Chauffeur

Utrecht

Westdijk Kippers B.V., houdt zich met name bezig met kippertransport binnen de wegenbouw, met als specialiteit het transport van asfalt. Het bedrijf, dat zich toelegt op duurzaam ondernemen, werkt met een keur van vakbekwame, maar ook gediplomeerde chauffeurs. Het moderne wagenpark voldoet aan de strenge eisen, die milieu en maatschappij daar heden ten dage aan stellen. Flexibiliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel!

Voor dit dynamische bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Kipper Chauffeur voor de standplaats Utrecht!

Over de functie:
Als Kipper Chauffeur bij Westdijk Kippers B.V. werk je met modern materieel bij een betrokken bedrijf. Je rijdt in Nederland en levert o.a. asfalt of zand af voor de wegenbouw. Je werkt gemiddeld vijf dagen per week en maakt dan ongeveer zestig uur. Minstens één keer in de maand werk je in het weekend. In overleg is het mogelijk om vaker in het weekend te werken. Je werkdagen zien er uiteenlopend uit. Zo kun je op een dag één tot dertig stops hebben. Op deze stops heb je vaak enige wachttijd. Terwijl je hier bent, ben je het visitekaartje van het bedrijf en werk je samen met andere collega’s. Een flexibele en klantvriendelijke opstelling is dus belangrijk voor deze afwisselende functie!

De ideale kandidaat:
-Is in het bezit van een geldig rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderskaart;
-Is in het bezit van een geldig VCA certificaat (of is deze bereid te halen);
-Heeft affiniteit met de wegenbouwsector;
-Heeft ervaring als Kipper Chauffeur (is een pre);
-Is flexibel, betrouwbaar en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
-Woont binnen een straal van 20 km vanaf de standplaats Utrecht.

Westdijk Kippers B.V. biedt:
Een goede werksfeer bij een bedrijf met een modern wagenpark dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Westdijk Kippers B.V. heeft geavanceerd materieel en een eigen garage voor onderhoud en APK-keuringen. Salaris is conform de cao beroepsgoederenvervoer.

Ben jij op zoek naar een baan als Kipper Chauffeur? Heb jij affiniteit met de wegenbouw sector en heb je een flexibele instelling? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Wil je direct solliciteren bij Westdijk Kippers B.V.? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.

Solliciteren
Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum worden je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren