inschrijven

Aankomend Kipper Chauffeur

Uden

Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V., houdt zich met name bezig met kipper transport binnen de wegenbouw, met als specialiteit het transport van asfalt. Het bedrijf, dat zich toelegt op duurzaam ondernemen, werkt met een keur van vakbekwame, maar ook gediplomeerde chauffeurs. Het moderne wagenpark voldoet aan de strenge eisen, die milieu en maatschappij daar heden ten dage aan stellen. Flexibiliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel!

Voor dit dynamische bedrijf zijn wij op zoek naar een aankomend Kipper Chauffeur voor de standplaatsen Uden en Utrecht*!

Over de functie:
Tijdens je opleiding tot chauffeur rijd je mee met collega’s en ga je aan de slag in de garage om het bedrijf en de wegenbouwsector beter te leren kennen. Eenmaal  opgeleid rijdt je als Kipper Chauffeur door Nederland voor het afleveren van o.a. asfalt en zand bij de wegenbouw. Je werkt gemiddeld vijf dagen per week en maakt dan ongeveer zestig uur. Minstens één keer in de maand werk je in het weekend. In overleg is het mogelijk om vaker in het weekend te werken. Je werkdagen zien er uiteenlopend uit. Zo kun je op een dag één tot dertig stops hebben. Op deze stops ken je vaak enige wachttijd. Terwijl je hier bent, ben je het visitekaartje van het bedrijf en werk je samen met andere collega’s. Een flexibele en klantvriendelijke opstelling is dus belangrijk voor deze afwisselende functie!

De ideale kandidaat:
-Is in het bezit van rijbewijs B en is bereid om het CE-rijbewijs en code 95 te behalen;
-Is bereid zijn VCA-certificaat te halen;
-Heeft affiniteit met de wegenbouwsector;
-Is flexibel, betrouwbaar en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
-Woont binnen een straal van 20 km vanaf de standplaats Uden of Utrecht*.

*standplaats Utrecht valt onder dochteronderneming Westdijk Kippers B.V.

Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V. biedt:
Een goede werksfeer bij een bedrijf met een modern wagenpark dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V. heeft geavanceerd materieel en een eigen garage voor onderhoud en APK-keuringen. Salaris is conform de cao beroepsgoederenvervoer.

Hoe het werkt:
Wanneer je wordt opgeleid tot chauffeur door Van Grunsven en Langenhuijzen Transport, neem je deel aan het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’. Met dit project krijgen kandidaten de kans om met subsidie C/CE-rijbewijs te behalen inclusief een baangarantie van minimaal 12 maanden voor 32 uur in de week bij een transportbedrijf.

De werkgever betaalt 35% van het lesgeld en de werkgever ontvangt 50% subsidie over het lesgeld. Zelf betaal je slechts 15% van de leskosten en de bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld de medische keuring en examens. Voor meer informatie: www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl  

Solliciteren
Wil jij een mooie carrière tegemoet gaan als chauffeur? Ben jij op zoek naar een baan als Kipper Chauffeur? Heb jij affiniteit met de wegenbouw sector en heb je een flexibele instelling? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Wil je direct solliciteren bij Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V.? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.

Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum worden je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren