inschrijven

Terminalchauffeur

Rotterdam

Den Hartogh Logisitcs is een vooraanstaand dienstverlener in bulklogistiek voor de chemische-, gas-, polymeer-, en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het familiebedrijf is in 1920 opricht en heeft een hoofdkantoor in Rotterdam.

Met vestigingen op 43 verschillende locaties zijn we in ieder deel van de wereld lokaal aanwezig. Er werken meer dan 1.500 medewerkers bij Den Hartogh. Samen met hun klanten en leveranciers streven zij ernaar om slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen. Ze zijn trots op het feit dat ze in 2016 zijn uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport.

Voor deze dynamische organisatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibel inzetbare Terminalchauffeur! (locatie Botlek)

Over de functie:
In de functie van Terminalchauffeur, rijd je met tankcontainers en tankopleggers. Je koppelt deze aan of af en verplaatst ze op het terrein van de klant of in de nabijheid daarvan. Zo ga je bijvoorbeeld op pad naar de fabriek op het terrein van de klant. Hier wordt de tankcontainer gevuld en vervolgens verplaatst op het bedrijfsterrein of naar een nabij gelegen parking. Je plaatst de tankcontainers onder verwarming en je controleert de temperatuur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste documentatie bij de laad- en losopdrachten. In deze functie werk je in een 3-ploegensysteem. De diensten zijn als volgt ingericht: 23.00 uur tot 07.00 uur / 07.00 uur tot 15.00 uur / 15.00 uur tot 23.00 uur. Er wordt ook gewerkt in het weekend.

De ideale kandidaat:
• Is in het bezit van de rijbewijzen B-C-E, digitale bestuurderskaart en heeft code 95 compleet;
• Heeft VMBO werk- en denkniveau;
• Heeft kennis van en ervaring met tankvervoer;
• Is in het bezit van het volledige ADR certificaat;
• Beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed;
• Is zelfstandig en accuraat;
• Is gemotiveerd en flexibel inzetbaar (i.v.m. ploegendiensten);
• Woont binnen een straal van 25 km van de standplaats.

Den Hartogh Logistics biedt:
Werk je voor Den Hartogh Logistics, dan werk je voor een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform cao Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast? Ben je flexibel inzetbaar en heb je ervaring met tankvervoer? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, klik in dat geval op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren