inschrijven

Tankcontainer Chauffeur (Internationaal)

Rozenburg

Den Hartogh Logisitcs is een vooraanstaand dienstverlener in bulklogistiek voor de chemische-, gas-, polymeer-, en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het familiebedrijf is in 1920 opricht en heeft een hoofdkantoor in Rotterdam.

Met vestigingen op 43 verschillende locaties zijn we in ieder deel van de wereld lokaal aanwezig. Er werken meer dan 1.500 medewerkers bij Den Hartogh. Samen met onze klanten en leveranciers streven we ernaar om slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen. We zijn trots op het feit dat we in 2016 zijn uitgeroepen tot beste werkgever in de sector Logistiek en Transport.

Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Internationaal Tankcontainer Chauffeur voor de locatie Rozenburg!

Over de functie:
 Als tankcontainer chauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van verschillende soorten chemische vloeistoffen (zowel ADR als non-ADR) binnen Nederland en naar België, Frankrijk en Duitsland. Omdat het internationaal transport betreft dien je rekening te houden met overnachtingen. Als tankcontainer chauffeur heb je een zelfstandige functie, waarbij het echt van belang is dat je zeer nauwkeurig werkt. Dit heeft uiteraard betrekking op het laden, vervoeren en lossen, maar ook op het bijhouden van de bijbehorende administratie. Kennis en ervaring met tanktransport heeft dan ook de voorkeur!

De ideale kandidaat: 
- Is het bezit van het CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderspas;
- Heeft enkele jaren ervaring binnen het tanktransport;
- Is gemotiveerd en communicatief vaardig;
- Is flexibel inzetbaar ten aanzien van werkdagen en werktijden;
- Werkt zelfstandig en zeer nauwkeurig;
- Is klantvriendelijk;
- Beheerst de Nederlandse taal uitstekend en daarnaast ook de Engelse taal goed;
- Beschikt over het ADR Basis + Tank certificaat;
- Woont in de omgeving Rozenburg. 

Den Hartogh biedt: 
Een zelfstandige baan bij een groeiend transportbedrijf met internationaal karakter. Binnen de organisatie is de sfeer informeel en er is veel aandacht voor persoonlijk groei en ontwikkeling. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je flexibel inzetbaar ten aanzien van werkdagen en werktijden? Werk je nauwkeurig? Én werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis + Tank

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren