inschrijven

Bakwagenchauffeurs

Eck en Wiel

Een wagenpark met meer dan 90 rijdende eenheden en een groep vakbekwame en sterk gemotiveerde medewerkers. Daarin ligt de kracht van deze mooie organisatie. Vakmanschap, toewijding en meedenken zijn enkele redenen voor vele representatieve verladers om dit bedrijf dagelijks in te zetten om de goederen punctueel en stipt op tijd, op de bestemde plaatsen af te leveren. Transport is een zaak van vertrouwen en dat vertrouwen willen zij iedere dag opnieuw waarmaken.

Voor dit gerenommeerde bedrijf zoeken wij enthousiaste, sterke, en representatieve bakwagenchauffeurs!

Over de functie:
In deze functie zal je voornamelijk het transport van tuinmeubilair verzorgen aan particulieren. Omdat het meubilair vrij groot en zwaar kan zijn, krijg je uiteraard diverse hulpmiddelen mee zoals een kantelkar en een steekwagen en word je geassisteerd door een bijrijder. Je rijdt nationaal en in de dagdienst, waarbij er mogelijk ook (volgens een roulatieschema) op zaterdagen gereden kan worden.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van C rijbewijs, digipas en heeft Code 95 compleet;
- Heeft een goede fysieke gesteldheid;
- Is representatief en communicatief vaardig;
- Woont in de directe omgeving van Tiel.

H.J. van Oort biedt:
Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Ben je een aanpakker en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ben jij op zoek naar een mooi en stabiel bedrijf, met voldoende mogelijkheden om verder te groeien? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren