inschrijven

Tankwagenchauffeur Horecadistributie (tankbier)

Den Bosch

Abrex Logistics is een familiebedrijf wat is ontstaan in 1956. In de loop der jaren zijn zij, met circa 175 gedreven en klantgerichte medewerkers uitgegroeid tot een sterk professionele logistieke dienstverlener met vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Udenhout. Met het uitgebreide wagenpark, wat tevens te zien is op de site, zijn zij vooral actief in het transport, de distributie en op- en overslag van (service afhankelijke) producten in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied.

Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek  naar een ervaren Tankwagenchauffeur (tankbier)!

Over de functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beleveren van horecagelegenheden door heel Nederland. Hierbij zal het gaan om tankbier. Je werkdag start tussen 4.00 en 6.00 uur en je bent tussen 16.00 en 18.00 uur klaar.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het rijbewijs CE, Code 95 en een digitale bestuurderspas;
- Heeft ervaring met soortgelijke werkzaamheden, dit is een pre;
- Is fysiek in orde;
- Is gemotiveerd, energiek en enthousiast;
- Is sociaal, communicatief vaardig en representatief.

Abrex Logistics biedt:
Een boeiende en uitdagende functie bij een solide organisatie. Salaris is conform CAO Beroepsgoederenvervoer, loonschaal D. Daarnaast bieden zij diverse opleidingsmogelijkheden. Tevens bieden zij de mogelijkheid om parttime te werken.

Ben jij die Tankwagenchauffeur die wij zoeken? Heb je ervaring met soortgelijke werkzaamheden en heb je een flexibele instelling? Dan is dit misschien wel jouw baan! Neem voor vragen over de vacature contact met ons op via 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren