inschrijven

(Aankomend) Distributiechauffeur

Berkel en Rodenrijs

Euser Transport B.V., gevestigd in Barendrecht, is een echt familiebedrijf welke in 1918 is opgericht. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met een breed scala aan opdrachtgevers. Het bedrijf beschikt over een breed en gevarieerd wagenpark en een moderne huisvesting. C. & H. Euser Transport B.V. is actief binnen de distributiesector; van winkel tot horecadistributie en sinds kort farmaciedistributie. C. & H. Euser Transport B.V. beschikt dan ook over een uitgebreid en compleet wagenpark: van bestelbusjes, bakwagens en trekker- oplegger combinaties. De bedrijfscultuur kan het beste als no- nonsense worden omschreven.

Voor deze gerenommeerde organisatie zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste en representatieve (Aankomend) Distributiechauffeurs C of CE!

Over de functie:
Als distributiechauffeur bij Euser Transport B.V. verzorg je dagelijks de bevoorrading van dan wel supermarkten, dan wel horecagelegenheden. De te vervoeren producten zijn versproducten, dranken, kruidenierswaren, etc., De gebieden waar je rijd kunnen landelijk zijn en ook in binnenstedelijk gebied. De lading staat voornamelijk op rolcontainers en wordt bezorgd tot ‘in de keuken’ van de horecagelegenheid of tot in het magazijn van de supermarkt. Je bent in deze functie zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen. Het aantal stops is afhankelijk van de afstand van de route. Een gemiddelde starttijd ligt tussen 03:00 en 05:00 uur in de ochtend, de dagen dat je ingedeeld kan worden is van maandag tot en met zaterdag evt. zondag met mogelijkheid tot een roostervrije dag doordeweeks.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs C, digitale bestuurderspas en code 95 óf bereid om het opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur te volgen;
- Rijbewijs CE is een pré;
- Is flexibel inzetbaar;
- Is fysiek fit;
- Is gemotiveerd, enthousiast en representatief;
- Is klantvriendelijk en servicegericht;
- Werkt graag zelfstandig en is een harde werker;
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats Berkel en Rodenrijs;

C. & H. Euser Transport B.V. biedt:
Een mooie en zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf. Salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die enthousiaste en flexibel distributiechauffeur die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via 088-25 96 106. Wil je direct solliciteren bij Euser Transport B.V.? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren