inschrijven

ervaren bakwagenchauffeur (C)

Voorschoten

De Groot Logistiek B.V. is een logistieke dienstverlening gespecialiseerd is in de opslag en transport van bouwkundige installaties en met name liftmateriaal. Ter aanvulling van het huidige team (bestaande uit 10 chauffeurs) zijn zij op zoek naar een: ervaren bakwagenchauffeur (C).

Over de functie:
Als bakwagenchauffeur bij de Groot Logistiek B.V. verzorg je voornamelijk liftvervoer en proeflasten.
Tijdens proeflasten stel jij het draaggewicht van de lift vast en/of keur je deze.
Je zult een afwisselende werkweek ervaren door de diverse bouwplaatsen/ opdrachten die je gedurende de week bezoekt. Je wordt dagelijks om 8 uur op je bouw/project verwacht. De Groot Logistiek B.V. opereert landelijk, dus je reistijd en aanvangstijd zal hierdoor dagelijks wisselen. Binnen De Groot Logistiek B.V. is er de mogelijkheid om door te stromen naar de functie van chauffeur CE.

De ideale kandidaat:
-Is in bezit van rijbewijs C, geldig Code 95 en digitale bestuurderskaart;
-Heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar rijervaring als ook ervaring met hijswerkzaamheden is een pré;
-Is klantvriendelijk en communicatief vaardig; Je weet als geen ander De Groot Logistiek B.V. op locatie goed te vertegenwoordigen.
- Heeft een groot verantwoordelijkheid gevoel en is goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en naar de situatie ter plaatse te handelen;
-Woont binnen een straal van (maximaal) 20 km van de standplaats in Voorschoten.

De Groot Logistiek B.V. biedt:
Een (vast) dienstverband met afwisselende werkzaamheden. Je werkt van maandag tot vrijdag waarbij je elke avond als ook de weekenden heerlijk thuis bent. De Groot Logistiek B.V. geeft je gedurende je dienstverband de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen om je vakkennis te verbreden en zelfs de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot Chauffeur CE. Daarnaast beschikt De Groot Logistiek B.V. over een goed onderhouden en modern wagenpark. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je een kundig chauffeur en heb je bovendien affiniteit met hijswerkzaamheden? Ben je verantwoordelijk en houd je van afwisseling? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren