inschrijven

Trailerchauffeur zij-instromer

Hoofddorp

Thomsen Select B.V. gevestigd te Hoofddorp is gespecialiseerd in nationaal- en internationaal transport, warehousing en het veilig verklaren van luchtvracht. Hiernaast verzorgt het bedrijf ook de opslag en distributie van de luchtvracht. Het team van Thomsen Select bestaat uit 25 medewerkers en kent een informele sfeer.

Om dit hechte team te versterken zijn ze per direct op zoek naar een gemotiveerde nationaal trailerchauffeur in spé!

Over de functie:

Als trailerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van luchtvracht door heel Nederland naar groothandelaren en distributiecentra. Daarnaast komt het ook voor dat je een gehele dag op Schiphol zelf werkt. De weekplanning is afhankelijk van diverse factoren en kan regelmatig wijzigen; Thomsen Select bedient namelijk diverse klanten, een flexibele houding is dan ook van groot belang. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, met het team wissel je de werkzaamheden op de zaterdagen af. Je werkdag begint tussen 07:00 en 8:30 uur in de ochtend na het rijden van gemiddeld 6 stops per dag zit je werkdag erop.
Heb je het CE rijbewijs nog niet in je bezit? Dan bieden we je tijdens je opleidingsperiode werkzaamheden in een bakwagen.

De ideale kandidaat:

- Minimaal in het bezit van zijn/haar B-rijbewijs en 2 jaar rijervaring;
- Is flexibel inzetbaar en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Is bereid en in staat om een gedeelte van de opleidingskosten zelf te financieren;
- Kan goed zelfstandig aan de slag, maar werkt ook graag in teamverband;
- Kan een VOG overleggen voor aanvang dienstverband;
- Woont binnen een straal van 25 km van Hoofddorp.

Thomsen Select B.V. biedt:
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein en informeel team. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de gemotiveerde nationaal chauffeur in spé die we zoeken en heb je affiniteit met luchtvracht? Vind je een goede relatie met de klant belangrijk, ben je flexibel inzetbaar en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Je sollicitatie wordt dan direct doorgestuurd naar Thomsen Select! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren