inschrijven

ervaren chauffeur (CE)

Voorschoten

De Groot Logistiek B.V. is een logistieke dienstverlening gespecialiseerd is in de opslag en transport van bouwkundige installaties en met name liftmateriaal. Ter aanvulling van het huidige team (bestaande uit 10 chauffeurs) zijn zij op zoek naar een: ervaren chauffeur (CE).

Over de functie:
Een afwisselende werkweek met veel klantcontact staat je te wachten in deze functie. Maandag trappen ze enthousiast af, dit is namelijk de drukste dag van de week en hierbij maak je wellicht 3 tot 4 stops op een dag. Je wordt dagelijks om 7 uur op je bouw/project verwacht. De Groot Logistiek B.V. opereert landelijk, dus je reistijd en aanvangstijd zal hierdoor dagelijks wisselen. Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct afleveren van bouwkundige installaties op de bouw, het gaat hier met name om liftmateriaal. Ter afwisseling is het op “rustige momenten” ook mogelijk dat je zeecontainers vervoert en of proeflasten uitvoert.

De ideale kandidaat:

-Is in bezit van rijbewijs CE, geldig Code 95 en digitale bestuurderskaart;
-Heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar rijervaring als ook ervaring met hijswerkzaamheden is een pré;
-Is klantvriendelijk en communicatief vaardig; Je weet als geen ander De Groot Logistiek B.V. op locatie goed te vertegenwoordigen.
- Heeft een groot verantwoordelijkheid gevoel en is goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en naar de situatie ter plaatse te handelen;
-Woont binnen een straal van (maximaal) 20 km van de standplaats in Voorschoten.

De Groot Logistiek B.V. biedt:
Een (vast) dienstverband met afwisselende werkzaamheden. Je werkt van maandag tot vrijdag waarbij je elke avond als ook de weekenden heerlijk thuis bent. De Groot Logistiek B.V. geeft je gedurende je dienstverband de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen om je vakkennis te verbreden. Daarnaast beschikt De Groot Logistiek B.V. over een goed onderhouden en modern wagenpark. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je een kundig chauffeur en heb je bovendien affiniteit met hijswerkzaamheden? Ben je verantwoordelijk en houd je van afwisseling? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren