inschrijven

Distributiechauffeur

Obdam

Het klinkt eenvoudig: producten vervoeren van punt A naar punt B. Daar komt echter beduidend méér bij kijken dan het simpelweg inzetten van een transportmiddel. Bijvoet Distributie te Obdam begrijpt dat als geen ander. Bij hen krijgen de producten precies díe zorg en aandacht die ze verdienen. Bijvoet Distributie is al vele decennia lang actief op het gebied van transport, warehousing en distributie. Met zo’n 80 toegewijde medewerkers, een opslagcapaciteit van 15.000 m2 en een modern wagenpark van 50 eenheden nemen ze een sterke positie in op de Nederlandse transportmarkt en rijden ze groepage naar België en Duitsland.

Door de groei van diverse klanten is Bijvoet Distributie opzoek naar een ervaren: Distributiechauffeur

Over de functie:
Als Distributiechauffeur rijdt je uitsluitend met een trekker-oplegger combinatie. Met zo’n 8 tot 15 stops per dag bezoek je diverse klanten. Incidenteel maak je een overnachting onderweg.
Als chauffeur vervoer je voornamelijk gepalletiseerde goederen en ben je zelf verantwoordelijk voor het lossen van de goederen. Binnen deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag in dagdienst, waarbij je werkdag meestal rond 06.00 uur begint.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het CE-rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderskaart;
- Heeft aantoonbare werkervaring en affiniteit met distributievervoer;
- Is zelfstandig en heeft een grote zelfredzaamheid;
- Is flexibel, en heeft geen 8 tot 17 uur mentaliteit.

Bijvoet Distributie Biedt:
Een zelfstandige baan binnen een enthousiast team. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vaste baan. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren