inschrijven

Chauffeur Benelux

Bergharen

Lewiszong Transport – gevestigd te Bergharen - is officieel opgericht in 1973 door Jan Lewiszong. Toen hij zelf nog op school zat, was hij reeds eigenaar van een kipper die hij had aangekocht in ruil voor een kleuren televisie. Deze wagen werd ingezet voor diverse grondwerkzaamheden. Op 1 december 1973 werd het bedrijf aangemeld bij de Kamer van Koophandel en hiermee werd de datum van oprichting officieel vastgesteld. Een gebruikte trekker werd aangeschaft en de eerste internationale ritten naar Frankrijk, Italië Engeland en Duitsland werden gereden. Ruim 15 jaar bleef het een 1-mans bedrijf.

Vanaf 1988 is Lewiszong Transport langzaam gaan uitbreiden, toch is Lewiszong Transport niet uitgegroeid tot een groot transportbedrijf, dit is een bewuste keuze.

Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar 2 ervaren trailerchauffeurs met een flexibele instelling!

Over de functie:
Als trailerchauffeur bij Lewiszong Transport vervoer je voornamelijk gekoelde goederen en stukgoed van DC naar DC, maar het kan ook zijn van je vanaf de DC je goederen aflevert bij winkels. Je rijdt voornamelijk in Nederland, België en Duitsland (Ruhr) waarbij het voor komt dat je een overnachting hebt. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, voor de weekenden wordt er gewerkt volgens een schema. In deze functie is een flexibele instelling gewenst, omdat de werktijden variëren.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en de digitale bestuurderspas;
- Heeft ervaring en affiniteit met werken binnen geconditioneerd distributietransport;
- Is gemotiveerd, flexibel inzetbaar en enthousiast;
- Is servicegericht en klantvriendelijk;
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats Bergharen.

Lewiszong Transport biedt:
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een hecht team. Je werkt in een professionele werkomgeving met korte lijnen. De salariëring is conform cao Beroepsgoederenvervoer.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring met de trailer en sta je open voor werken met flexibele tijden? Dan zoeken wij jou! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Benodigde rijbewijzen:
CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren