inschrijven

Collega chauffeurs

Boxmeer

Transportbedrijf J.M. Coenen Boxmeer BV - gevestigd te Boxmeer - is een hecht familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in de transportsector. Transportbedrijf J.M. Coenen gaat op een professionele manier te werk dat onlangs is bezegeld met een certificaat volgens Hygiënenorm FSSC-22000. Zij zijn er trots op om het allereerste transportbedrijf binnen Europa te zijn dat zich gecertificeerd heeft volgens deze norm.

Het bedrijf staat nooit stil. Zij rijden 24/7. Elke chauffeur heeft zijn specialisatie; denk hierbij bijvoorbeeld aan:  dagritten, nachtritten, pendelritten, distributieritten en meerdaagse ritten. Deze transporten doen zij met 35 koel- en vrieswagens en een team van ruim 70 collega’s, verdeeld over drie locaties. Naast onze hoofdvestiging in Boxmeer hebben zij een standplaats in Boxtel, Apeldoorn en een warehouse in Haps.

Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren trailerchauffeurs en/of combichauffeurs voor de standplaatsen Haps, Boxtel en Apeldoorn!

Over de functie:
Wij zijn voor de standplaatsen Haps, Boxtel en Apeldoorn op zoek naar ervaren trailerchauffeurs en/of combichauffeurs die bij voorkeur ervaring in koeltransport hebben. De werkzaamheden zijn dagritten, nachtritten, pendelritten, distributieritten en meerdaagse ritten. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en in overleg op een zaterdag.

 De ideale kandidaat:

  • is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en de digitale bestuurderspas;
  • heeft bij voorkeur ervaring in koeltransport;
  • is gemotiveerd, nauwkeurig en zelfstandig;
  • houdt van afwisseling en heeft een flexibele werkhouding;
  • Woont in de buurt van de standplaats.


Transportbedrijf J.M. Coenen Boxmeer B.V. biedt:

Afwisselend werk in een klein hecht team bij een bedrijf dat nooit stil staat. Je werkt in een enthousiaste en professionele werkomgeving met korte lijnen. Je krijgt een fulltime contract, maar er zijn ook mogelijkheden voor parttimers. De salariëring is conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En ben je op zoek naar een baan voor de langere termijn en heb je bovendien ervaring met de trailer en/of combiwagen! Dan zoeken wij jou! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
B, C, CE
Benodigde certificaten:
Chauffeur Geconditioneerd vervoer

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren