inschrijven

Chauffeur Autolaadkraan

Landgraaf

Eggen BV - opgericht in 1918 - te Landgraaf bedient de klant met verschillende machines waarmee men grond kan verzetten voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten. Voor de zakelijke markt betekent dit wegen- en waterbouwprojecten, rioleringswerkzaamheden, verhardingen rondom gebouwen en/of parkeer- en evenemententerreinen. Voor particulieren betekent dit opritten, ruinen, vijvers of zwembaden met behulp van een mini/midigraver. Inmiddels heeft het bedrijf 13 trekkende eenheden.

Voor dit mooie familiebedrijf zijn wij op zoek naar een Chauffeur Autolaadkraan voor de standplaats Landgraaf.

Over de functie:
Als chauffeur autolaadkraan ben je verantwoordelijk voor het transporteren van materialen naar de bouwplaats. Vanuit de standplaats Landgraaf vertrek je rond 6.30 uur naar de locatie waar je die dag werkt. De planning krijg je ruim van tevoren. Je bent klaar als je werk er op zit. Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, veiligheidsregels en –voorschriften welke van belang zijn bij de uitoefening van de werkzaamheden. Ook houd je je op ieder moment aan deze veiligheidsregels- en voorschriften.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van het C of CE-rijbewijs, Code 95 en een digitale bestuurderskaart;
- Is communicatief vaardig;
- Werkt zelfstandig, secuur en is veiligheidsbewust;
- Is een harde werker, heeft een no-nonsense mentaliteit;
- Heeft affiniteit met wegenbouw;
- Woont in een straal van 30 km. van Landgraaf.

Eggen BV biedt:
Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een klein familiebedrijf met korte lijnen en directe communicatie. Salariëring is conform cao. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je een ervaren chauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je in het bezit van het VCA certificaat en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 088-2596106 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Solliciteren
Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum word je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen, voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE
Benodigde certificaten:
VCA

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren