inschrijven

(Assistent) Transportplanner!

Papendecht

ATT bv is opgericht in 1971. ATT werd vernoemd naar de eerste activiteiten, het uitvoeren van tanktransporten over de weg, Alblasserdams Tank Transport. Door het alsmaar groeiende containertransport werd er geïnvesteerd in materiaal voor deze markt. In de loop van jaren heeft ATT zich gespecialiseerd in de petrochemische (bulk) sector, geen ADR. Vandaag de dag rijdt ATT bv met een 14-tal trekker met oplegger combinaties in de Benelux en in mindere mate Frankrijk en Duitsland. De planning bestaat uit 2 personen die altijd klaar staan voor haar klanten.

Voor ATT bv zoeken wij een (Assistent) Transportplanner!

Over de functie:
Als (Assistent) Transportplanner ben je bij voorkeur thuis is in de wereld van de droge bulk/liquid (geen adr) en ben je samen met de directeur verantwoordelijk voor de planning van de trekker met opleggercombinaties. Het gaat hierbij om het aannemen van orders van klanten en het inplannen van de trekker met opleggercombinaties. Daarnaast behandel jij schades en houd je diverse administratieve zaken bij. Naast Nederlands wordt er Engels en Duits gesproken en in die talen gecorrespondeerd. Hiervoor hoef je geen vloeiend Engels en Duits te spreken, maar je moet je wel verstaanbaar kunnen maken. Er wordt gebruik gemaakt van moderne communicatiemiddelen om efficiënt te kunnen werken. De trekkers zijn hiervoor dan ook uitgerust.

Het gaat om een fulltime baan, waarbij je van maandag tot en met vrijdag werkt in de dagdienst.

De ideale kandidaat:
- Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Kan zich verstaanbaar maken in het Engels en Duits;
- Is administratief en communicatief goed onderlegd;
- Heeft affiniteit met de transportsector;
- Is gemotiveerd om nieuwe dingen te leren;
- Is in bezit van eigen vervoer en woont in de regio van de vestiging in Papendrecht.

ATT bv biedt:
Een veelzijdige en leerzame functie binnen een specialistisch transportbedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! 

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren