inschrijven

Chauffeur (bouwmaterialen)

Dordrecht

Ben jij in het bezit van het CE-Rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderspas? Heb je enige werkervaring en/of affiniteit met bouwmaterialen? Ben je communicatief sterk en kwaliteitsgericht? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de chauffeur waar Volker Stevin Materiaal bv naar op zoek is.

Volker Stevin Materieel bv (VSM) verzorgt als onderdeel van VolkerWessels de exploitatie en het beheer van materieel voor een groot aantal werkmaatschappijen. Met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers wordt vanuit diverse vestigingen ondersteuning gegeven bij de inzet van materieel. In een breed scala van bouwactiviteiten worden onze machines ingezet ten behoeve van grote infrastructurele projecten in wegen-, tunnel-, netwerken-, spoorwegbouw en beton- & waterbouw. De dynamiek van de werkmaatschappijen daagt VSM steeds uit tot het leveren van klantgerichte, creatieve en innovatieve oplossingen, die bijdragen tot het succes van ons concern. Met als kernwaarden: Veiligheid, Samenwerken, Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Vakmanschap.

Over de functie:
Als chauffeur van VSM verzorg je het laden, lossen en uiteraard het transporteren van de materieel van en naar de projecten door heel Nederland en soms internationaal (West-Europa). Je komt te rijden op een trekker met semi dieplader en zult zeer gevarieerde ladingen vervoeren. Je valt onder leiding van de Teamleider Transport, je wordt aangestuurd door twee Transportplanners en werk je samen met een professioneel team van collega-chauffeurs en administrateurs. Veiligheid, orde en netheid vindt VSM erg belangrijk, dus verwachten zij van jou dat je als chauffeur hier altijd bewust in handelt.

Daarnaast speel je als chauffeur een belangrijke rol in het juist en op tijd registreren van de transportorders en gereden uren. Jij bent het visitekaartje van VSM, dus heb je geen moeite je mondeling goed uit te drukken en ben je klantgericht ingesteld. Verder ben je enthousiast en kun je goed werken onder stressvolle omstandigheden. Daarnaast verwachten we dat je een teamplayer bent en het leuk vindt om mee te denken, oplossingen te signaleren en werkprocessen te verbeteren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent flexibel en bent bereid om indien gevraagd in het weekend te werken.

De ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van CE-rijbewijs, Code 95 en digitale bestuurderskaart;
  • Is in het bezit van een geldig ADR certificaat (dit is een pre);
  • Heeft enige ervaring in wegvervoer;
  • Woont binnen een straal van 40 km van de standplaats in Dordrecht.


Volker Stevin Materieel bv biedt:

Een mooi uitdagende/afwisselende baan, een uitstekend loon volgens de CAO van het Beroepsgoederenvervoer, mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan z.s.m. contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Jouw sollicitatie wordt rechtstreeks verstuurd naar Volker Stevin Materiaal bv.

Benodigde rijbewijzen:
CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren