inschrijven

Aankomend Chauffeur

Hengelo

Ligt jouw (toekomstige) carrière in de logistiek en wil jij graag jouw C-rijbewijs halen? Kom werken bij DHL Hengelo.

WERKEN BIJ DHL
De eerste maanden ga je aan de slag als B-chauffeur. In je bestelauto rijd jij als chauffeur je dagelijkse route langs onze klanten. Je standplaats is Hengelo en het bezorggebied ligt hier omheen. Je klanten zijn met name grote en kleine bedrijven. Per route heb je rekening te houden met zo’n 90 stops per dag. In deze functie krijg je veel vrijheid. Dat kan ook niet anders, want je bent het grootste deel van je tijd zelfstandig ‘op weg’. Naast het bezorgen en ophalen van colli en pallets bij de diverse klanten heb je ook te maken met het checken van labels en verpakkingen en ben je op de hoogte van regels en voorschriften binnen de logistiek.

DAARNA
Ga jij op kosten van DHL jouw C(E)-rijbewijs en code 95 halen, hierbij word je opgeleid tot professioneel vrachtwagenchauffeur. Wanneer je deze behaald hebt ga jij aan de slag op onze bakwagen, bij deze routes heb je te maken met ongeveer 35 stops op een dag. Je laadt zelf je bakwagen in/uit en helpt onze klanten met eventuele vragen.

Voorwaarden
Voor het bekostigen van jouw C-rijbewijs vragen wij natuurlijk wel iets terug. Je gaat namelijk een leercontract aan waarin jij je voor 3 jaar bindt aan DHL.

DIT BEN JIJ
Jij bent een aanpakker die graag een stapje extra zet voor onze klanten. Jij hebt al tijden de ambitie om jouw groot rijbewijs te halen en ziet dit als ideale kans om jouw carrière als vrachtwagenchauffeur te starten.

Liever als B-chauffeur aan de slag zonder de verplichting om jou rijbewijs C te halen? Kijk dan op onze website werkenbijdhl.nl

VERDER…
- Beschik je over aantoonbaar mbo3 werk- en denkniveau;
- Wil je je voor ten minste 3 jaar binden aan DHL;
- Ben je ten minste 1 jaar in bezit van je B-rijbewijs;
- Ben je fysiek fit en heb je een verzorgd uiterlijk;

DHL BIEDT JOU..
- Een goed startsalaris: €2.005,- bruto per maand;
- De mogelijkheid om op onze kosten jouw c-rijbewijs te halen;
- Korting op je ziektekosten d.m.v. een collectieve ziektekostenverzekering;
- CAO a la carte, Hierbij krijg je budget wat je in kunt zetten voor elke maand een hoger loon, of 4,5 extra verlofdagen per jaar;
- Een mensgerichte aansturing waar jij geen nummertje bent;
- Veel vrijheid en dus ook verantwoording;
- Een contract voor 40 uur per week;
- Een 2-daagse introductietraining met hotelovernachting.

MAAK JOUW AMBITIES WAAR
Ga jij voor een nieuwe uitdaging in je carrière waar ècht geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan meteen door op onderstaande solliciteer button te klikken. Je sollicitatie wordt direct naar DHL verstuurd.

Benodigde rijbewijzen:
B

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren