inschrijven

Ervaren Logistiek Medewerker

Aalsmeer

De Winter Logistics biedt een integraal aanbod aan logistieke diensten voor alle schakels in de sierteeltketen. Door processen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te maken, bedienen we klanten optimaal. Om het beste resultaat voor de klant te realiseren, is kennis van de sector, de klantwaarde en de logistiek essentieel. Vanuit die achtergrond ontwikkelen we continu onderscheidende innovatieve diensten om klanten steeds beter van dienst te zijn. Onze medewerkers zijn verbonden met de klanten en nemen hierin hun verantwoordelijkheid. Zij werken continu aan verbeteringen van hun dienstverlening en de samenwerking. Onze kernwaarden zijn ‘samen, dienend en betrouwbaar’.

Voor deze mooie organisatie zijn we op zoek naar een Ervaren Logistiek Medewerker!

Over de functie:
Als Ervaren Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor één deelproces binnen onze logistiek, de verlading. Het is aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alle vrachtwagens tijdig geladen worden met de juiste handel en in de juiste volgorde. Dit geldt ook voor het lossen van de vrachtwagens. Uiteraard sta je er niet alleen voor maar samen met een team van ongeveer vijf collega's waarin jij een sturende, informerende en ondersteunde rol hebt. Jij zorgt ervoor dat het proces veilig, efficiënt en correct verloopt.

De ideale kandidaat:
- In deze functie is het belangrijk dat je kennis hebt van logistieke processen, bij voorkeur in de sierteelt.
- Je hebt een afgeronde MBO opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau en kunt goed omgaan met computersystemen.
- Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend waarbij je van nature een sturende en coachende rol hebt.
- Werkdagen en tijden: maandag tot en met vrijdag in de dagdienst.

De Winter Logistics biedt:
Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf. Werken bij De Winter Logistics betekent werken in een operationele en klantgerichte omgeving. Je krijgt de kans je stempel te drukken op de klanttevredenheid en het bedrijfsresultaat van De Winter Logistics.

Ben jij die gemotiveerde en ervaren logistiek medewerker die wij zoeken en kan je niet wachten om voor De Winter Logistics aan de slag te gaan? Ben je een échte teamspeler? Dan is dit misschien wel jouw baan! Neem voor meer informatie contact met ons op via 088-2596106. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar De Winter Logistics.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren