inschrijven

Parttime vrachtwagenchauffeur nachttransport C/CE

Kapelle

Beschik jij over rijbewijs C of CE en ben jij het zat om met je vrachtwagen in de file te staan? En ben jij echt een nachtmens en vind jij het fijn om in de nacht te werken? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de vrachtwagenchauffeur C/CE waar Interdistri naar op zoek is.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je start je werkdag om 21:30 uur in Kapelle waar je de trekker koppelt aan de oplegger. Het kan voorkomen dat je later moet beginnen aangezien dit afhankelijk is op welke rit je wordt ingepland. De werktijden liggen gemiddeld tussen de 21:30 uur en 06:00 uur. Gemiddeld ben je tussen de 4 a 6 uur per dienst bezig. De werkdagen en werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Je transporteert onder andere dagbladen en elektronische goederen van Den Haag naar Kapelle. 

Wat kan je verwachten?
Als vrachtwagenchauffeur C/CE binnen Interdistri kan je een flexibele leuke baan verwachten. Vrijheid en zelfstandigheid in je werk en een werkomgeving waarin informele sfeer en persoonlijke benadering centraal staat. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat?

  • Ben jij in het bezit van een rijbewijs C of CE?
  • Ben jij fysiek fit en vind jij het geen probleem om nachtelijke arbeid te verrichten?
  • Woon jij in de buurt van Kapelle?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ’Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en misschien word jij de nieuwe collega chauffeur die het team bij Interdistri komt versterken.


Interdistri is een logistiek dienstverlener met jarenlange ervaring in de Zeeuwse distributiemarkt en gevestigd in het hart van Zeeland; Kapelle. Zij voorzien in alle logistieke behoeften, distributie, op- en overslag, transport, koeriersdiensten en Same Day Delivery. En dat natuurlijk niet alleen in Zeeland. Voor de nachtdiensten tussen Kapelle en Den Haag zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur C/CE.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in een parttime functie van vrachtwagenchauffeur C/CE bij Interdistri? Dan kun je reageren via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over de functie of over de organisatie? Tom van der Quast van het Mobiliteitscentrum beantwoordt graag je meest uitdagende vragen op 088 – 259 62 80 of via de mail op mobiliteitscentrum@stlwerkt.nl.

Solliciteren
Indien je solliciteert op deze vacature via het Mobiliteitscentrum word je motivatie en cv meteen verstuurd naar de werkgever.

Solliciteer je via Indeed op deze vacature? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen, voordat je gegevens worden verstuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren