inschrijven

Chauffeur / Verhuizer

Rotterdam

UniMove BV is een verhuisbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Persoonlijke aandacht hebben zij hoog in het vaandel staan. Voor zowel particulieren, bedrijven, scholen en overheden wordt er een breed scala aan verhuisservices geboden. Het verzorgen van een project verhuizing, internationaal verhuizen naar het buitenland, terug verhuizen naar Nederland na emigratie, verhuizen binnen Nederland, meubelmontage, archiefopslag en archiefbeheer, inboedelopslag, schoolverhuizing, intern verhuizen, handyman services, allemaal verhuisdiensten die UniMove kan verzorgen.

Voor deze dynamische organisatie zoeken wij een representatieve en gemotiveerde Chauffeur/Verhuizer (C)!

Over de functie:
Als chauffeur/verhuizer verzorg je het transport en verhuizingen binnen Nederland. Samen met collega’s ben je bijvoorbeeld bezig om een kantoor te verhuizen of containers in te laden of te lossen. Maar ook verhuizingen voor particulieren verzorg je. De werktijden zijn van 07:00 uur tot en met 16:00 uur.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs C en digitale chauffeurspas;
- Heeft Code 95 compleet;
- Kan een VOG overleggen;
- Heeft ervaring met verhuizen of staat open om dit te leren;
- Is fysiek fit en is een échte aanpakker;
- Is representatief en communicatief vaardig;
- Is klantgericht en denkt in oplossingen;
- Woont binnen een straal van 30 km van de standplaats Rotterdam.

UniMove BV biedt:
Een afwisselende functie met veel klantcontact binnen een hecht en informeel team met korte communicatielijnen. Een contract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Salariëring conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij een behendige chauffeur die beschikt over goed ruimtelijk inzicht? Is de klant voor jou altijd koning en ben jij altijd representatief? Denk je altijd in oplossingen en ben je fysiek fit? Dan zoeken wij jou!

Bel ons voor meer informatie op 088-2596106 of solliciteer rechtstreeks via de onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren