inschrijven

Chauffeur C of CE

Bergen op Zoom

TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland, België en Luxemburg. De 18 partners verzorgen met 1200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 18.000 zendingen. TransMission bezorgt pakjes, pakketten en pallets in vele soorten en maten. De aangesloten transport- en distributiebedrijven beschikken over 40.000 m2 overslagruimte en 70.000 m2 opslag- en magazijnruimte. De organisatie onderscheidt zich door haar flexibiliteit, zij kan ingeschakeld worden voor alle zendingsgroottes. Hierdoor kunnen klanten terecht met hun totale vervoerspakket. Voor elke lengte, breedte, hoogte of gewicht heeft TransMission een oplossing. Het bedrijf is tevens in staat om gevaarlijke stoffen te vervoeren. De organisatie is een echte specialist in fijnmazige distributie en biedt maatwerk voor, tijdens en na het transport volledig afgestemd op de wensen van de klant. Door deze manier van werken heeft het bedrijf in de loop der jaren een grote groep vaste klanten opgebouwd.

Voor deze veelzijdige organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste Bakwagen- of Trailerchauffeurs voor standplaats Bergen op Zoom.

Over de functie:
Binnen de functie als chauffeur bij TransMission ben je verantwoordelijk voor het transport van uiteenlopende stukgoederen naar bedrijven en particulieren in de regio. Hierbij dien je als Bakwagenchauffeur rekening te houden met 17 tot 20 laad- en losadressen. Als Trailerchauffeur ben je verantwoordelijk voor palletvervoer met ongeveer 15 tot 20 laad- en losadressen. Daarnaast lost en laadt je zelfstandig. Je werkweek is van maandag t/m vrijdag en je start om 07.00 en eindigt wanneer het werk af is. Het is daarom van belang dat je flexibel inzetbaar bent wat betreft werktijden en werkdagen.
Verder ben je in deze functie het visitekaartje van de organisatie en daarom vanzelfsprekend medeverantwoordelijk voor een optimale uitvoering van het transport én voor de tevredenheid van de klanten.

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs C of CE, Code 95 en digitale chauffeurspas;
- Is in het bezit van een geldig ADR Basis certificaat (pre);
- Is representatief, klantvriendelijk en servicegericht;
- Heeft een flexibele werkhouding;
- Werkt zorgvuldig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Woont binnen een straal van 30 km van de standplaats Bergen op Zoom.

TransMission Bergen op Zoom bv biedt:
Een fulltime dienstverband, een prettige werkomgeving in een gezonde, groeiende en zelfstandige organisatie. Salariëring vindt plaats conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die enthousiaste, flexibel en representatief distributiechauffeur die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via 088-25 96 106. Wil je direct solliciteren bij TransMission? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Je gegevens worden dan direct doorgestuurd naar de werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Benodigde rijbewijzen:
C, CE
Benodigde certificaten:
ADR Basis

Geïnteresseerd? Klik op de solliciteren knop, hier rechts.

Solliciteren